Mensi előtt 1 nappal pozitív ovu teszt mit jelent?
Figyelt kérdés
Elég rendszertelen a mensim -(30-41 napos) így nem tudom mikor szokott ovum lenni viszont kb 2 hete rá álltunk a baba témára nem is védekezünk azóta (az első ilyen együttlét holnap lesz 2 hete hogy meg történt). 3 napja elkezdtem ovulációs tesztet csinálni tegnap előtt halvány volt tegnap erősödött és a mai pedig ugyan olyan erős. Lehetséges hogy ilyenkor lehet peteérésem???2021. dec. 3. 21:02
11/30 A kérdező kommentje:
Le is fotóztam ez volt a 3. teszt amit kíváncsiságból csináltam azért van 3-as rajta. Már szinte 1-2 perc elteltével pozitív lett az az ovum. :)
2021. dec. 3. 22:56
13/30 anonim válasza:
Hát vagy baba vagy ovu. A terhességi teszt már mutatni fogja. Tesztelj.
15/30 A kérdező kommentje:
Végeztem sima tesztet és predictor early-t is negatív viszont az ovuláció tesztem szépen megy lejebb már nem olyan erős mint tegnap de még szépen látszik a csík. A mensim még nem jött meg de ma elég keményen görcsölt a hasam.
2021. dec. 4. 19:39
16/30 anonim válasza:
9-14napon belül fog megjonni, ha most peteeres miatt volt pozitív lh teszted :)
17/30 A kérdező kommentje:
Hát remélem de ki készít hogy nem normális a ciklusom és nem rég kezdte(voltam dokinál miatta) de nem pörgök rá annyira addigra jobban beleásom magam a ovuláció stb témába. De még csak 2 hete kezdtük mondván mért ne? 🤷🏻♀️ Remélem ettől eltekintve azért hamarosan sikerül 😊
2021. dec. 4. 20:16
18/30 anonim válasza:
Esetleg csinaltal terhességi tesztet?
19/30 anonim válasza:
15-ös válaszban írja hogy Predictort csinált és negatív lett
Kérdező akkor ovuláció volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!