Elozo napi tesztem halvanyabb csikot produkal. A mai ilyen lett , szerintetek ez lehet meg akar pozitiv is?
Figyelt kérdés
Ami szokatlan hogy peteeres utan 5 nappal kezdodott bo feher folyas es derek/ hasi fajdalom.2021. nov. 29. 10:28
11/31 anonim válasza:
Mindegy is, a lényegen nem változtat. Ha halványodik, ráadásul teljesen ilyen negatívra, az nem életképes terhességet jelez. Ha még messze van a menstruáció esedékessége, akkor ismételd meg a tesztet annak a környékén.
12/31 anonim válasza:
Hány napja volt a feltételezett peteérésed? Mennyire biztos annak a napja?
13/31 A kérdező kommentje:
Ki mondta azt hogy halvanyodik? Pont azt irtam hogy egy masik teszten tegnap halvanyabb volt a maihoz kepest! Es azt is leirtam hogy frissen meg rozsaszinesebb volt es azt is hogy szaradas utan lett szurkesebb resz benne! Olya jo hogy csak irjatok a kommenteket de olvasni nem olvastok
2021. nov. 29. 10:47
14/31 anonim válasza:
Várd meg, hogy késsen a menstruáció, legalább. Minek sietni? Értem én, átérzem, hogy alig bírunk várni meg remélünk, mert hónapokon át próbálkoztunk, de késés előtt sosem teszteltem, pont emiatt, hogy ne legyen kérdés, hogy van, vagy nincs csík.
15/31 anonim válasza:
Az ember próbál neked segíteni, de te akkora arrogáns tuskó vagy, hogy inkább fogd magad, aztán örülj a negatív tesztjeidnek.
Ha ez erősödés a tegnapihoz képest, akkor itt nincs is miről társalogni.
16/31 anonim válasza:
Ne foglalkozz veluk.Nekem ugyanilyen volt a lányommal,három nappal menstruácio előtt.Ma két éves. :))
17/31 A kérdező kommentje:
Lehet arrigans tusko vagyok de megy az ertoolvasas nem ugy mint neked :D
2021. nov. 29. 10:58
18/31 anonim válasza:
Nekem is negatív lett volna az első tesztem, ha túl korán csinálom meg abban a hónapban amelyikben teherbe estem. Ebben az égvilágon semmi misztikus nincs.
19/31 anonim válasza:
Én ezt negatívnak mondanám, mert szürke. Még nem csináltam ilyen tesztet, nem tudom mennyire megszokott ezen a szellemcsik. Mondjuk tuti csinálnék egy predictort, az mutatná már ha ez 25ös. A predictoron szokott egyebkent szellemcsik lenni, de iszonyat halvany.
20/31 anonim válasza:
Az ott szimplán a reagens helye.
Ez egy teljesen negatív teszt.
Hiába vitázol. El sem tudom képzelni ha a tegnapi teszted ennél "halványabb" volt, akkor vajon neked mi a negatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!