Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érezhető ha rosszul kezd...

Érezhető ha rosszul kezd beágyazódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek ne nevessetek ki.☺

Volt nekem egy méhen kívüli terhességem. A jobb petevezetékben kezdett fejlődni. Csoda vagy nem csoda de nem műtöttek meg mert felszívódott.

Utólag összerakva a képet a + terhesteszt után rettentően szúrt a jobb oldalam pár napig...ebből lett sajnos a méhen kívüli.

Jelezte a dokim, hogy vszìnű legközelebb is nagy az esély hogy ott elakad...

Ismét adtunk esélyt a babának...Peteérés után vagyok 5 nappal. Tudom nem igazán lehet érezni semmit ilyenkor még. De az előzmények ismeretében egyszerűen mindent érzek magamon! A jobb oldalam néha beszúr. Néha àtsugárzik a bal oldalra is.

Vajon jelenthet ez rosszat?

Tudom nem láttok belém. Lehet meg se fogant, de ha igen akkor miért érzem ezeket?

Köszönöm

2021. nov. 26. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni... nekem mindig szúr hol a jobb hol a bal oldalt. Ez csupán annyit jelent van peteŕrés. Ovu előtt a növekvő tüsző ovu után pedig az ottmaradt sárgatest okozza. Ez ugye mensivel megszűnik vag terhesség esetén marad még pár hétig. Sajnos ez a szúrkálás mindig fura és megtévesztő. Normál esetben a méhét érzi az ember terhesen, hogy ott feszül valami illetve szúrkál mellé jobb vagy bal vagy mindkét oldal. Így nem lehet kitalálni jó helyen van e. Ha jó helyre kerül is ugyan azt érezted volna.
2021. nov. 26. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem érezhető, főleg, hogy a legtöbben érzünk mindenfélét jelentő szurkálásokat itt-ott, és ezek még egészséges terhesség esetén is jó ideig fennállnak vagy fennállhatnak.
2021. nov. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!