Lehet tudni valahonnan, hogy meg sem termékenyül a petesejt vagy csak nem tud beágyazódni?
Figyelt kérdés
Az volt a sejtésem, hogy nem tud beágyazódni a petesejt, mert menses előtt 4-5 nappal barnázni kezdek a hőm pedig elkezd leesni. Amíg nem ágyazódik be, addig semmi HCG nem termelődik? tehát ezt nem lehet sehogy kimutatni? Keresem hol lehet a hiba, 8 hónapja próbálkozunk és még csak 1 napot sem késett egyszer sem, hogy érdemben reménykedni tudjak.2021. jún. 9. 21:20
1/16 anonim válasza:
Ha napra pontosan megjön akkor valószínűleg nem termékenyül meg és nem kezd beágyazódni. Addig Hcg sincsen. Érdemes lenne kivizsgáltatnotok magatokat a pároddal.
2/16 A kérdező kommentje:
Párom már volt vizsgálaton, nagyon jók az eredményei. Nekem nem túl segítőkész az orvosom, most keresek másikat. Mivel érdemes kezdeni?
2021. jún. 9. 21:28
3/16 anonim válasza:
Ez a menzesz előtti barnázás általában progeszteron hiányra utal. Vagy relatíve alacsony a progi szint, vagy abszolút, azaz a sárgatest képtelen elég hormont termelni. Ezzel célszerű szakemberhez fordulni. Nekem pár hónapig volt menzesz előtti 2 napon, azt magam helyre tudtam hozni elég hamar vitaminokkal, ásványi anyagokkal (cink meg ilyenek, már nem emlékszem), de én 4-5 napos barnázással egyből dokihoz mennék. Pláne ha 8 hónapja nem jön a baba.
4/16 anonim válasza:
Nekem is volt 3 napos barnázás menzesz előtt.
Ligetszépe és E vitamin segített, folyamatosan szedtem, 2.ilyen hónapban teherbe is estem hosszas várakozás után.
5/16 A kérdező kommentje:
Először januárban voltam ezzel dokinál, azt mondta a téli vitaminhiány okozza, pedig még szeptemberben kezdődött... Azóta mindenféle vitamint szedek, de nem szűnt meg. Visszamentem, de abszolút nem érdekelte, meddőségibe akart küldeni. Azt viszont korainak érzem.
2021. jún. 9. 22:18
6/16 A kérdező kommentje:
Ez a Ligetszépe micsoda? Melyiket és hogy érdemes szedni? Érdemes orvossal konzultálni előtte vagy önállóan nekikezdhetek?
2021. jún. 9. 22:24
7/16 anonim válasza:
Nem szoktál tesztelni, nekem mikor kezd beágyazódni 8-9 dpon van halvány + tesztem, de nem erősödik és percre pontosan meg is jön.
8/16 A kérdező kommentje:
11. dpo-n teszteltem, negatív volt
2021. jún. 9. 23:51
9/16 anonim válasza:
Előbb kezd nekem a kémiai volt hogy csak 8-9 dpon lett +, de mivel nem tud beágyazódni utána negatív is lett. Így azt tudom, hogy feljut a katona, mert nekem azt állapították meg, hogy nem jut fel.
10/16 anonim válasza:
Meddőségibe szerintem sosem korai menni, ott is alapos kivizsgálásokkal kezdik, nem kell rögtön lombikra gondolni.
Nekem a hőmérőzés sokat segített és 9. dpo-n kezdtem papírcsíkos Facellel a tesztelést. Szerintem ha nem tud beágyazódni, akkor 9-10 nap körül kéne nagyon halvány pozitívnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!