Lehet tudni valahonnan, hogy meg sem termékenyül a petesejt vagy csak nem tud beágyazódni?
Figyelt kérdés
Az volt a sejtésem, hogy nem tud beágyazódni a petesejt, mert menses előtt 4-5 nappal barnázni kezdek a hőm pedig elkezd leesni. Amíg nem ágyazódik be, addig semmi HCG nem termelődik? tehát ezt nem lehet sehogy kimutatni? Keresem hol lehet a hiba, 8 hónapja próbálkozunk és még csak 1 napot sem késett egyszer sem, hogy érdemben reménykedni tudjak.2021. jún. 9. 21:20
11/16 anonim válasza:
És szerintem is progeszteront nézess 7. dpo-n, mert annak hiánya okoz pecsételést és akadályozza a teherbeesést. Még az Aviva tornát javaslom.
12/16 anonim válasza:
Szia! Nálunk ugyanez a probléma.
Nincs peteérésem.
13/16 anonim válasza:
Párom spermaképe tökéletes, Nálam eddig minden rendben (gyönyörű a peteérésem is). Mégis egy halvány tesztem vagy késésem nem volt eddig kb. 4 év alatt.
14/16 anonim válasza:
Bármelyik ligetszépe jó, én netaminról rendeltem mert ligetszépe+e vitamin egyben. Erősíti a méhnyálkahártyát.
Barátcserje nálam nagyon nem jött be erre, sőt...
Nem kell hozzá doki, totál ráhagyják ezt az emberre.
Ha terhes leszel viszont akkor abban kell hagyni és azonnal szólni a dokinak hogy progeszteron pótlás kell. Nekem pl akkor kezdődött a vérzés amikor pozitív teszt után abbahagytam, kaptam progit és elmúlt hála :)
15/16 anonim válasza:
Meddőségibe miert nem akatsz menni? Pont irtam volna meddőségben jartas nogyogyaszt keress. Ok vegigmennek a vizsgalati soron.
16/16 anonim válasza:
Nalunk is elvileg minden rendben, mindenféle vizsgálaton voltunk már. 3 éve probalkozunk, 2-3 naponta mindig együtt vagyunk es meg egy halvány pozitív tesztem se volt csak a legelső hónapban mikor elkezdtunk probalkozni de az5. héten el is ment.... Azóta 3 éve semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!