Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet tudni valahonnan, hogy...

Lehet tudni valahonnan, hogy meg sem termékenyül a petesejt vagy csak nem tud beágyazódni?

Figyelt kérdés
Az volt a sejtésem, hogy nem tud beágyazódni a petesejt, mert menses előtt 4-5 nappal barnázni kezdek a hőm pedig elkezd leesni. Amíg nem ágyazódik be, addig semmi HCG nem termelődik? tehát ezt nem lehet sehogy kimutatni? Keresem hol lehet a hiba, 8 hónapja próbálkozunk és még csak 1 napot sem késett egyszer sem, hogy érdemben reménykedni tudjak.
2021. jún. 9. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És szerintem is progeszteront nézess 7. dpo-n, mert annak hiánya okoz pecsételést és akadályozza a teherbeesést. Még az Aviva tornát javaslom.
2021. jún. 10. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk ugyanez a probléma.

Nincs peteérésem.

2021. jún. 10. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Párom spermaképe tökéletes, Nálam eddig minden rendben (gyönyörű a peteérésem is). Mégis egy halvány tesztem vagy késésem nem volt eddig kb. 4 év alatt.
2021. jún. 10. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Bármelyik ligetszépe jó, én netaminról rendeltem mert ligetszépe+e vitamin egyben. Erősíti a méhnyálkahártyát.

Barátcserje nálam nagyon nem jött be erre, sőt...

Nem kell hozzá doki, totál ráhagyják ezt az emberre.

Ha terhes leszel viszont akkor abban kell hagyni és azonnal szólni a dokinak hogy progeszteron pótlás kell. Nekem pl akkor kezdődött a vérzés amikor pozitív teszt után abbahagytam, kaptam progit és elmúlt hála :)

2021. jún. 10. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Meddőségibe miert nem akatsz menni? Pont irtam volna meddőségben jartas nogyogyaszt keress. Ok vegigmennek a vizsgalati soron.
2021. jún. 13. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nalunk is elvileg minden rendben, mindenféle vizsgálaton voltunk már. 3 éve probalkozunk, 2-3 naponta mindig együtt vagyunk es meg egy halvány pozitív tesztem se volt csak a legelső hónapban mikor elkezdtunk probalkozni de az5. héten el is ment.... Azóta 3 éve semmi...
2021. júl. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!