Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben meg sem terméken...

Ilyen esetben meg sem termékenyült a petesejtem?

Figyelt kérdés
1000 % hogy találkozott himivarsejtel. Szerintetek hol bukhatott a mutatvány? Úgy tudom ha elindult valami akkor a 10 es teszt azt is mutatja. De el se indulhatott, mert a teszt negatív nekem pedig megjött..
2020. aug. 7. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"1000 % hogy találkozott himivarsejtel."

És ezt honnan szedted? Megmondta a jósgömb?

2020. aug. 7. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik oka lehet, hogy mégsem 1000% az az 1000 %.
2020. aug. 7. 20:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Ovu szombat hajnalban volt.

Péntek 4 kor szexeltünk + gyertyázás 30 percen keresztül.

Akkor este 10 kor is szexeltünk, megint gyertyázás. És szombaton reggel is szexeltünk.

2020. aug. 7. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
És? Sosem hallottad még, hogy egy ciklusban tök egészséges párok esetén. Ovulációkor is csak 20% az esély a terhességre?
2020. aug. 7. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként meg full felesleges 30 percig gyertyázni, semmit nem változtat a dolgon.
2020. aug. 7. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egészséges párnál 20-25% esély van egy ciklusban teherbe esni. Semmi sem 1000% Neked pl lehet ovud, ha a spermiumok minősége nem olyan. És ez csak 1 probléma lehet a millióból ami közbeszólhat...
2020. aug. 7. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Önkéntelenül is elképzeltem, hogy a pároddal vége a menetnek, és te csupaszon 30 percig még gyertyaállásban vagy :D :D :D Párod erre mit reagál? :D
2020. aug. 7. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A találkozás nem egyenlő azzal, hogy be is jut a petesejtbe. Lehet találkoztak, köszöntek egymásnak és mentek tovább. A spermiumok jórésze eleve rossz irányba megy, jórészük elhull, mire célba ér, és ezen felül a petesejt is "válogat". Ha jobban belegondol az ember, egyáltalán nem olyan könnyű ez a teherbe esés és az, hogy az időzítés jó volt, még édes kevés.
2020. aug. 7. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyertyaállás az égvilágon semmit sem számít a kérdésben. A petevezetők oldalirányban helyezkednek el, ideális esetben meg amúgy is direktben a méhszájra kerülnek a spermiumok, szóval felesleges akrobatamutatványokkal kísérletezni (kivéve persze, ha neked jól esik, mert akkor hajrá). Valami orvosi szaklapban olvastam, hogy aktus után 10-15 percig fekve maradni talán segít, de ez is csak arra vonatkozott, hogy nem rögtön felállni/felülni. Az egyéb tornamutatványoknak viszont nincs jelentősége.

Amúgy attól még, hogy ovu idején voltatok együtt, nem garantálja semmi, hogy meg is történt a nagy találkozás. Vagy a beágyazódás vagy bármi ilyesmi. Amúgy ha jól tudom, a hcg-t (amit a tesztek mérnek) csak az után kezdi el termelni a szervezet, hogy megtörtént a beágyazódás.

2020. aug. 7. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus... attól, mert jó időben szexeltek, még nem fog megtörténni a megtermékenyülés... Türelem.... A minden féle pózolás, meg totál felesleges és még stresszel is... Mi 7 évet vártunk a babára, mégse pózolgattam minden féle helyzetekben... Ha nem jön a baba orvoshoz kell menni és megnézetni a hormonokat.. ennyi. Ha pedig ovukor mindenki teherbe esne elsőre, akkor nem lennének itt ilyen kérdések XD
2020. aug. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!