Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknal lehet kerni, hogy...

Lombiknal lehet kerni, hogy csak egyetlen petesejtet termekenyitsenek meg, hogy csak 1 baba legyen, ne legyenek fagyibabak?

Figyelt kérdés
Nem a beultetesre gondolok, hanem hogy eleve csak 1 petesejtet szivjanak le.

2018. jún. 9. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kerni. De egyáltalán nem biztos, hogy megtermékenyül és eljut 3/5 napig, hogy be lehessen ültetni.
2018. jún. 9. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A leszívott petesejtek egy része nem termékenyül meg, a megtermékenyült petesejtek egy része nem kezd el fejlődni, így nem jut el a beültetésig. És még a beültetéskor is csökken a számuk, van hogy a két-háromból egy sem marad.

Ha egyet szívnak le, akkor minimális lesz az esély a sikerre.

2018. jún. 9. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2018. jún. 10. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom kérheted hogy 1 et ültessenek be. És azt is krrheted, hogy a megmaradtakat ne fagyasszák, hanem megsemmisites. Ha jól tudom...
2018. jún. 11. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha sikerül és egészségesen világra hoztad és nem akarsz többet akkor kérd. Bármi történhet, és akkor nem kell újra végig csinálni az egész procedúrát csak benyulnak a fagyoba :D
2018. jún. 14. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazabol nekem az nem tetszik, hogy tobb babat "csinalnak", es hogy azokat esetlegesen foloslegesen. Tudom, itt sokan ugy gondolnak a terhesseg korai fazisaban levo magzatra, mint egy sejtcsomora, de en nem. Ezert erdekelne, hogy lehet-e ezt igy, hogy eleve csak egy petesejtet termekenyitenek meg, egyaltalan van-e igy ertelme, vagy igy nagyon nagyon lecsokken az amugysem tuol sok esely?
2018. jún. 15. 10:40
 7/8 A kérdező kommentje:
De koszonom, valaszt kaptam a kerdesemre, csak a tobbi komment miatt irtam le, hogy pontosan miert is kerdeztem.
2018. jún. 15. 10:42
 8/8 Manka68 ***** válasza:
100%
Szerintem a lombikos szülők nem sejtcsomóként tekintenek a fagyibabákra, hanem mint leendő gyermekeikre. Én is. Sajnos még több embrió beültetésekor is kicsi az esély, ezért nem érdemes csak egyet beültettetni. Ha pedig sikerül elsőre, akkor majd évek múlva kistesóként szóba jöhetnek. Így nem kell újra stimulálni, olcsóbb és kevésbé megterhelő az eljárás. A fagyibabák nem vesznek el, ha nem akarod. Várnak a következő lehetőségre. Ha pedig mégsem lenne rájuk szükségetek, felajánlhatjátok őket olyan pároknak, akiknek másképp nem lehet gyermekük.
2018. jún. 16. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!