Rendszertelen menstruációnál hogy tudnám kiszámolni a tényleges terhességi hetet?
Ha múlt héten negatív volt a teszt, és csak most lett pozitív, akkor egészen biztos nem vagy 8 hetes terhes.
A teszt kb. 4 hetes terhességet mutat ki. Ha mondjuk másnap már pozitív lett volna a teszt, ha csináltál volna, akkor is kb. 5 hetes vagy. Kicsúszni biztos nem fogsz szerintem, sőt, sokkal nagyobb az esélye, hogy így is túl korán fogsz menni...
Amúgy tiszta röhej, 4000-4500 Ft egy ilyen teszt, a synlabban meg egy TSH mérés 1900 Ft:D A háziorvos meg ad beutalót, és akkor ingyééé van.
Nagyon megéri:)
Amúgy ez alapján nyilván nem tudod kiszámolni, majd az UH megmondja.
2-3 hét múlvára kérnék időpontot. Akkor leszel szerintem 6-7 hetes, azaz már látszódnia kell az embriónak is. Ha meg véletléen mégis 8 hetes lennél most (de nem vagy), akkor is max. 10-11 hetes leszel, az első trimeszteri genetikai UH-t pedig 13/6 hétig lehet megcsináltatni, szóval még úgy sem igazán tudsz róla lemaradni.
Ellenben ha most azonnal elrohansz dokihoz, és esetleg még csak 4-5 hetes vagy, egyrészt kb. szart sem fog látni, és rossz esetben még a frászt is rádhozza. De ez csak az én véleményem, egyébként akkor mész, amikor akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!