Ha elsején szexeltunk a párommal és rá két hétre pozitív lett a tesztem, viszont ma üres volt a petezsak, akkor az üres is marad? Van esely hogy legyen benne baba?
Nem volt vérzésem két hónapig...mert az azalia miatt amit szedtem teljesen felborult...
De akkor az alkalmazás szerint hogy lehet már szotyimag méretű ?
Igen 9en megyek megint, köszi kicsit megnyugtattatok!
Remélem minden rendben lesz, most idegeskedhetek 2 hétig megint. Érdemes teszteket vegeznem hogy negatív lesz e ? Vagy hagyjam?
Miért a szotyimagon pörögsz????
Te tényleg ennyire nem érted h mit írnak vagy mit mond a doki?
Bocsi de ha egy app jobban tudja szerinted mint egy doki akkor sokat nem lehet várni tőled.
Korán mentél.
Naptárilag én is előrébb voltam mint amekkorának a doki mérte naptárilag betöltött 9 hetesen. Ő akkor 8 hetet írt fel a papírra.
5 hetesen még csak szikhólyag sem látszik, főleg ha később is volt ovud. No panic, majd 9.-én már fog ha minden rendben.
Teljesen felesleges addig tesztelgetni.
Ha esetleg nem lesz semmi az embrióból, a hcg sokkal lassabban ürül ki, mint hogy érdemes legyen teszttel ellenőrizgetni.
Nem tudsz mast tenni, mint kivárni a következő vizsgalatot.
Kell majd ennél többet is várnod, izgulnod, ez a pár hét csak a bemelegítő 😊
A preg hello alkalmazás az utolsó menstruácitol számol, de uh-n tudják meg mondani méret alapján, hogy kb hány hetes lehetsz.
Az csak egy alkalmazás, hogy hogyan fejlődik a baba.
Nekem 5hetesen már 6mm-es gest gyűrűt látott a dokim. Vissza hívott 8 hetesen ott mar 16mmes volt az embrió. Preghello szerint már 9-10 hetes lettem volna..
Valószinü hogy korán mentél. Kívánom a legjobbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!