Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap leszek 9. dpo-n,...

Holnap leszek 9. dpo-n, reggel tesztelek. Ha valaki hasonló helyzetben van, velem tart?

Figyelt kérdés
Ma még negatív lett, de reménykedem, hogy ahogy telnek a napok, lesz még pozitív is. 10-es teszttel csinálom, holnap már van esély elméletben, hogy kimutassa.

2021. nov. 21. 14:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, tudom, hogy nálam van a hiba, de azt el tudod-e nekem magyarázni, hogy mi értelme a 8.-9. napon tesztelni?!
2021. nov. 21. 14:45
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ma én is épp 9.dpon tartok, 25-26ra nem várom. legkorábban 11.dpon tervezek tesztelni. ☺️

2021. nov. 21. 14:48
 3/25 anonim ***** válasza:
48%
Meg egyáltalán honnan tudod hogy az a 9. “dpo”??
2021. nov. 21. 16:05
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
1. vagyok: A lepontozók is válaszolhatnak a kérdésemre. Tényleg nem értem. 🤷
2021. nov. 21. 16:09
 5/25 anonim ***** válasza:
45%

1, 4: 2es vagyok. gyanítom minél előbb tudni szeretnék, hogy sikeres volt-e a hónap, ezért amint van rá esély, hogy beágyazódott, már tesztelnek. szóval egyrészt türelmetlenségből. másrészt lehet orvosi kérésre is, hogy lássák, meg tud e tapadni egyáltalán vagy sem a bébi.

3: dpo=days past ovulation, azaz ennyi nap telt el az ovuláció óta. ezt lh tesztelésből és/vagy hőmérőzésből lehet tudni.

2021. nov. 21. 16:25
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

5-ös: Ennyivel előbb még nem fogod tudni, hogy sikeres volt-e a hónap, mert az esetek 99%-ában értékelhetetlen eredményt kapsz. Pont emiatt az orvosok is beérik azzal, hogy legkorábban a nemvárt napján tesztelj, hisz tisztában vannak a biológiai folyamatokkal. Sőt, ha egy orvos valóban tudni akarja, hogy képes vagy-e megtermékenyülni, akkor nem azt kér, hogy otthon tesztelgess bizonytalan eredménnyel, hanem laborba küld.

De persze mindjárt kiderül, hogy ez nem így van és csak én jártam valami sarlatán dokihoz - mert ugye a Gyakorin minden másként logikus, mint a való életben 😂

2021. nov. 21. 16:31
 7/25 anonim ***** válasza:
56%
6: nem vagyok egy tipikus korán tesztelő, tekintve hogy ez az első próbálkozós hónap...😄 itt gyik-en olvastam több hozzászólásban is, hogy ezt kérte az orvos, ezért is gondolom hogy nem egyedi eset ha a doki ilyet kér. egyébként sok dokival találkoztam már, aki a szokásos vizsgálatokat inkább kihagyta és kért vmi otthoni módszert, vagy adott "házi feladatot" hogy nézzek utána neten a kérdéseimnek... pl. fogamzásgátlót hasraütésszerűen írt, vagy épp egy vírusról felmerülő kérdésre közölte hogy van internete, nem? vagy pl. a rákszűrés fájt! és sokáig is tartott, "kutatott" a doki... szóval nem lepne meg, ha alapvetően ilyen hozzáállásokkal egyszerűbb gyorsabb tesztelésekre biztatni a nőket, mintsem elmagyarázni a miérteket, a mikorokat (miért kell vérvétel és mikor kell menni, hogyan számolja azokat, stb), vagy épp akkor küldeni laborba, ha sok a kemiai terhessége a nőnek...
2021. nov. 21. 16:51
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem elmélkedni indítottam a posztot. Egyrészt az én luteális fázisom hosszabb, mint a tankönyvi és mint amivel a tesztgyártók szàmolnak, ezért nekem a nemvárt mensi napja sokkal később van, így irreleváns. Emellett azt tudni, hogy mikor van/volt ovuláció, számos módon meg lehet tudni, ez ma már igazán nem kéne hogy bárkinek is új infó legyen. Kérlek keress másik posztot a kéretlen kommentjeidnek.

Ha hasonló helyzetben vagyunk, szívesen beszélgetek, várakozok együtt sorstársakkal. Van valakinek valamilyen tünete esetleg? :)

2021. nov. 21. 17:05
 9/25 anonim ***** válasza:
25%
2es vagyok. nekem semmi extra tünetem nincs. ma kicsi krémes folyás, de ilyesmi szokott is lenni mielőtt megjön. illetve néha kényelmetlen volt ülni, nyomta a hasamat a "lábam", de ezt nem gondolnám jelentőségteljes "tünetnek"😄
2021. nov. 21. 17:10
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
neked van bármi tüneted? holnap is tervezel tesztelni? :)
2021. nov. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!