Ovu teszt kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő ovutesztelős vagyok.

20. Ciklusnapomon vagyok ma. Tegnapelőtt kezdtem el a teszteket, előtte is csináltam 1-1 naponta, de nagyon halvány volt minden nap. Említésre méltó tegnapelőttől lett. Tegnapelőtt 13 órakor csináltam, majd aznap meg este 20 órakor, a 13 órai erősebb lett, az esti viszont sokkal halványabb. Aztán tegnap 14 órakor, az kb ugyanolyan lett mint az előző napi 13 órai. Majd ma hajnalban 4 kor keltem és 8:15-kor csináltam egyet. Már 20 mp után leugrott a csík. Tudom, hogy kb 10 és este 8 között érdemes csinálni, de ma nem leszünk itthon egész nap. Lehet, hogy nálam a reggeliek inkább a mérvadóak, vagy pont jókor csíptem el? Érvényes igyis hogy ilyen korán reggel csináltam? Csatolok képet :) köszönöm a véleményeket előre is!

[link]

2021. nov. 21. 08:44
 1/6 A kérdező kommentje:

Illetve meg, hogy a felso a tegnapelőtti, az alatta levő a tegnapelőtti esti, az alatta Levő a tegnapi és a legalsó a mai.

Pozitív a mai már, attól függetlenül, hogy reggeli?

2021. nov. 21. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sosem mutatta egyszer reggeli elsőből csináltam, majd leugrott, na akkor jött össze a fiam. Én is úgy voltam vele nem számít mert reggel csináltam😁
2021. nov. 21. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

attól függetlenül, hogy reggeli, pozitív. legyetek együtt amint tudtok.

az lh hormon mindenkinek megtalálható a szervezetében, kinek mikor erősebb... nem véletlenül kérik a dokik se, hogy ha megoldható, napi 3x csináld, így biztos nem maradsz le a pozi tesztről.

2021. nov. 21. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
A délelőtti tesztek nekem is mindig erősebbek voltak. 😀
2021. nov. 21. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ez a nagyon erős reggeli teszthez az első vizeletet használtad??
2022. jan. 1. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia! :) reggeli első vizelet volt, igen.
2022. jan. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!