Akinek jo eros mindjart-megjon erzese volt, de negativ lett a teszt aznap, es nem jott meg, vegul hogy alakult?
Megjott kesobb? Ha igen, mikor?
Ha baba lett, mikor lett pozitiv a teszt?
Tudom, igy mar nagyon keves az esely, de akkor meg nem tudom, mi van. Volt mar jo regen, hogy kimaradt egy honap, egyszer kesett ket hetet is, de akkor nem volt mindjart-megjon erzes.
Nekem folyamatosan "mindjárt megjön" érzésem volt, és teljesen a menstruációt megelőző görcseim. Annyira azt hittem, hogy megjön, hogy egy fájdalomcsillapítót is bevettem rá. Azt nem tudom, legkorábban mikor lett volna pozitív a teszt, mert én csak a várt időpont után 5 nappal teszteltem. Akkor jó erős pozitív volt.
Tehát csak azzal tudlak biztatni, hogy a "mindjárt megjön" érzés dacára még lehet baba a dologban bőven.
Nekem mindkét (már kiviselt) terhességemnél full ez volt, hogy elmúlt a PMS és elindult felfelé a kedvem, mint a ciklus elején szokott.
Igaz, tesztet már csak akkor csinàltam, amikor tényleg mindehhez el is maradt a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!