Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Áprilisban hagytam abba a...

Áprilisban hagytam abba a gyógyszert, nem volt rendes vérzésem, orvosról orvosra jártam. Most találtam valakit el is küldött vérvételre és kiderült hogy a pajzsmirigyem értéke a duplája. Járt így valaki vagy éppen van valaki hasoló helyzetben?

Figyelt kérdés

Állítólag ha azt rendbe teszik ott alul is stimmelni fog talán minden. Babát szeretnénk, állítólag így is kaphatok gyógyszert amitől összejön, de inkább helyre tetetném magam kicst előbb. Mennyi idő múlva lehet baba? Mikor jön renbe minden?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2008. dec. 12. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátha kijössz a kezelésről én ajánlom hogy, szóval 3 hónap alatt kb kiürül a szervezeted. Én fél évre rá ajánlanám. Hogy mikor jön rendbe minden az a szervezetedtől függ.
2008. dec. 12. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A TSH dupla? Akkor alulműködésed van. Nekem tripla volt. Letroxot kaptam. Közben is lehetsz terhes, csak folyamatosan ellenőrizni kell. Keress egy jó endrokrinológust.
2008. dec. 12. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok. mire én is találtam egz

jó dokit,eltelt 4hónap...Nekem a TSH 6 körül van,de már ez is rossz! Hiába 4 a felső érték, a babához 0,2-2 között kell lennie! Különben nincs peteérés,vagy nagy eséllyel vetélnénk el,vagy értelmi fogyatékos babánk lenne!

mindenképp kell erre gyógyszer,és onnantól lehet próbálkozni nyugodtan.

ha gondolod,írj privit!

üdv

2008. dec. 12. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!