Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kíváncsi voltam,elmentem...

Kíváncsi voltam,elmentem vérvételre,és az ededmény:Ultraszenzitiv TSH 70,9 Free T4 1,28. Nem jól működik a pajzsmirigyem?

Figyelt kérdés
Múlt héten talpmasszázson voltam. A masszőr azt mondta valami baj van a pajzsmirigyemmel.Kíváncsi voltam,elmentem vérvételre ,és az ededmény:Ultraszenzitiv TSH 70,9 Free T4 1,28. Az egyik bőven határérték felett van, a másik jóval alatta.Jár valaki hasonló cipőben?
2009. jan. 21. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából érdemben segíteni, mert szerintem az a döntő amit az orvos mond. Pajzsmirigy ügyben van egy nagyon jó honlap, ahol minden tudnivaló egy helyen meg van.

[link]

2009. jan. 21. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez sztm azt jelenti h alul működik. A tsh az ami stimulálja a pajzsmirigyed ,h működjön normálisan, na most ebből az eredményből nekem az jön le, h a tied ezerrel stimulálja, a pajzsmirigyed mégis kevesebb tiroxint termel. De sztm is menj el orvoshoz kérj beutalót a szakrendelésre.
2009. jan. 21. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat! Szakrendelőbe március végére kaptam időpontot. Fantasztikus az egészségügyi ellátásunk! Kicsit megijedtem, így keresek egy magánrendelőt a közelünkben ott valószínű előbb fogadnak.
2009. jan. 23. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!