Lehet terhesseg belole szerintetek? Kisteso projektben vagyunk!
Szeptemberben volt egy vetelesem a terhesseg a 6.heten szakadt meg.
Oktober 15-en megjott a menzeszem 21.-en el mult. Vegig egyutt voltunk a ferjemmel termekeny napokon ovulaciokor is.
November 12.-en van a nemvart 2 napja merem a homet reggel ebredes utan az alap testhom 36,8 viszont tegnap 37,1 ma meg 37,2 lett. Par napja has szurkalast eszleltem faradtsagot nem tudom ez az idojaras miatt lehet e vagy sem. A mellem is sajog viszont az lehet a 17 honapos totyogosommal meghuztam nemtudom neha a derekam szurkal a hasi szurkalasokkal vegyitve egyszerre.
Nem tudom ez mennyire normalis
Ha a hődet méred, 2 napból semmire nem lehet következtetni. 2-3 havi folyamatos követéssel már igen. Én 3,5 hónapja mérem és 1x fordult elő, hogy szakaszosan 3-4 napig esett vissza mensi előtt a hőm (akkor késett 2 napot).
Amúgy aznap reggel szokott leesni, mikor megjön. Magyarán még mensi előtt 1 nappal sem tudhatom, hogy babára utal-e a magas hőm... Úgy tudom peteérés utáni 16. napon ha még fent van, akkor az már biztos jel.
Hat kivancsi leszek mi lesz a vege nem igazan vagyok szerencses kisfiam erkezesere 2 evet vartunk mire fel adtam es ossze jott
Legutobbi terhessegem ami megszakadt szinten fel evet varatott magara mire fel adtam es ossze jott aztan bele eltem magam es elment igy mar nem igazan tudok pozitiv maradni a dolog kapcsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!