Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden rendben a hőgörbémmel?

Minden rendben a hőgörbémmel?

Figyelt kérdés

Elkezdtem mérni a hőmet, mert a mostani ciklusban már próbálkozni szeretnénk és jó lenne tudni, hogy mikor érdemes együtt lennünk, illetve hogy biztosan van-e ovulációm.

Szerintetek tényleg akkor volt, amikor a ciklus.hu bejelölte? Van esetleg valami, ami arra utalna, hogy nincs minden rendben velem?

[link]

2010. szept. 3. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs okod aggódni a görbe alapján. Talán akkor lehetett, én mondjuk nem ezt mondtam volna, de ha a nyákot is nézzük, és mondjuk 14 luteálist számolunk, valószínű akkor lehetett ovu. Az biztos, hogy volt, és szerintem a következő havi görbénél ügyesebb leszel:) hajrá
2010. szept. 3. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A nyák a 13-15. nap között volt, csak a 15. napon volt a legjellemzőbb, ezért csak azt jelöltem.

A mensitől visszaszámolt 14 nap mindig fix? Tehát az esetemben is a 13. napon volt ovu?

2010. szept. 3. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
KB 14. Nálam pl néha 15. 12-16 között végülis mindegyik jó.
2010. szept. 3. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

A hőgörbén akkor mit kell néznem? Az ovu az első megemelkedett napon van? Mert ha igen, akkor ez alapján a görbe alapján a 13. napon volt...

Jaj, bonyolult ez... :(

Köszi a segítséget!

2010. szept. 3. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
minden a hőmérőzésről: babatervezok.otthona.net
2010. szept. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!