Hány mm volt a méhnyálkahátyád?
Figyelt kérdés
Terhesseg elején hány mm volt az endometrium??2021. okt. 28. 17:25
1/7 anonim válasza:
5 hetesen voltam, 11-12 mm-t láttak. Vérzés miatt mentem.
2/7 anonim válasza:
Te vagy az, aki pár kérdéssel lejjebb a 12,1mm emdometriumról kérdezett??
Ha igen, akárhány kérdést is írsz ki, vagy jó, vagy nem. Közeledő menstruáció és terhesség esetén is meg van vastagodva, ezért nem tudja felismerni még orvos sem a nagyon korai terhességeket 100%-osan.
Tesztelj, ha már meg kellett volna jönnie!
3/7 anonim válasza:
Terhesség esetén is ugyan akkora mint mensi esetén mivel mensiig vastagszik a nyálkahártya. Terhesség esetén nem lesz vastagabb csak napokkal később...van aki 9 mm mellett terhes.... én 13-al se voltam. 11mm volt mikor terhes voltam. Tehát teljesen lehetetlen következtetni. Ha lehetne akkor nem kelle terhességi teszt.
4/7 anonim válasza:
5 hetesen 20 mm volt. De semmi mást nem látott a doki.
5/7 A kérdező kommentje:
Talán már ma.nagyin halvany pozitívom van
2021. okt. 29. 11:21
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, nincs egyik papíromon sem, csak az élő terhesség megállapítás az elsőn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!