5,67 körüli TSH-val mit tehetek, amíg nem fogad a doki? Bármilyen jó tanács érdekelne.
Tegnapi eredményem szörnyű lett, azt tekintve, hogy 5 hónapja még 2,77 volt. Endokrinológushoz 1 hét múlva tudok menni. Addig bármi tanács mit tudnék tenni?
Szerves szelént szedtem 3 hónapig nőgyógyász javaslatára, úgy gondolta attól csökkenni fog, de csak még rosszabb lett.
"Én meg cukorbeteg vagyok😂" - mutasd meg, hol írt ilyet bárki, köszi.
"Lenyeg hogy egyfelől nem en vagyok a téma" - akkor minek írtad le a vércukorértékeidet, ha nem ez a téma? :D
Kérdező, szerintem meg igenis kaptál érdemi választ, sokan írtak jókat, az, hogy nem ezt akarod hallani, más téma. Nem tudom, mégis milyen válaszokat vártál.
Ok, persze, szerinted mi nem vagyunk kompetensek, meg nincs itt érdemi válasz, akkor szedd, amit a nagyon kompetens háziorvosod felír, meg amit az az orvos, aki a 2,7-es TSH-dra szelént adott. Végül is annyira bejött, hogy most 5 fölött van ugyanaz az érték.
Hagyd, 33, az ilyenbe kár a szó, megbeszéli a másik szerencsétlennel, akinek hasonló lelkiismeretes orvosok veregetik a hátát 5,6-os nullás cukorral, meg 1,3-as kóma közeli állapottal. És az ilyen megmondja, jaj nem kell ám ráparázni, végülis nekik is csak 1+ év kellett mire összejött a gyerek. Miközben a kérdező egy hetet nem bír kivárni!
De igen, mi vagyunk a fotelhuszárok itt, nyilván!
Majd amúgy külön öröm lesz megnézni a szakorvos arcát jövőhéten, amikor közlöd, hogy amúgy megkezdted a terápiát háziorvosi javaslatra. 😆
Igen benne van a pakliban, hogy csúnyán néz majd rám miért kezdtem el 1 héttel előbb. El fogom viselni. Jobban mintha tétlenül ülnék egy hétig.
A 2,7-es értékre nagyon sok orvos nem ír gyógyszert... Kértem másod- és harmadvéleményt. Várakoztam, nem jött be... Bíztam az orvosokban, de nem bántam meg. A pajzsmirigy is alattomos hiszen mindenkinek más gyógyszeradag mellett más idő alatt áll be a jó érték. Nem hiszem hogy az orvosaim rossz döntést hoztak, csak most nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!