Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5,67 körüli TSH-val mit...

5,67 körüli TSH-val mit tehetek, amíg nem fogad a doki? Bármilyen jó tanács érdekelne.

Figyelt kérdés

Tegnapi eredményem szörnyű lett, azt tekintve, hogy 5 hónapja még 2,77 volt. Endokrinológushoz 1 hét múlva tudok menni. Addig bármi tanács mit tudnék tenni?

Szerves szelént szedtem 3 hónapig nőgyógyász javaslatára, úgy gondolta attól csökkenni fog, de csak még rosszabb lett.

2021. okt. 28. 16:08
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Azért irattam a haziorvosommal mert 1 hétig sem a csodát szeretném várni. Ezért is írtam ki a kérdést! Érdemi választ nem kaptam csak hogy várjak, 1 hét az semmi... Meg hogy tuti IR is vagyok hiszen h@lye minden orvos aki valaha látott engem vagy a leleteimet. A 2,7-es TSH-m is maga volt a szörnyűség stb...
2021. okt. 29. 14:00
 32/44 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező látod... Én meg cukorbeteg vagyok😂 sok, fotelszakerto itt mindent jobban tud, mint az orvosok, ők mind hülyék. Mellesleg jól tetted, én is voltam a, háziorvosnal mikor 14 lett a tshm (azt se tudtam h pm bajom van) ő pedig adott addig gyógyszert amíg vártam az idopontomat az endokrinologusnal.
2021. okt. 29. 14:04
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

"Én meg cukorbeteg vagyok😂" - mutasd meg, hol írt ilyet bárki, köszi.

"Lenyeg hogy egyfelől nem en vagyok a téma" - akkor minek írtad le a vércukorértékeidet, ha nem ez a téma? :D

Kérdező, szerintem meg igenis kaptál érdemi választ, sokan írtak jókat, az, hogy nem ezt akarod hallani, más téma. Nem tudom, mégis milyen válaszokat vártál.

Ok, persze, szerinted mi nem vagyunk kompetensek, meg nincs itt érdemi válasz, akkor szedd, amit a nagyon kompetens háziorvosod felír, meg amit az az orvos, aki a 2,7-es TSH-dra szelént adott. Végül is annyira bejött, hogy most 5 fölött van ugyanaz az érték.

2021. okt. 29. 14:30
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, 33, az ilyenbe kár a szó, megbeszéli a másik szerencsétlennel, akinek hasonló lelkiismeretes orvosok veregetik a hátát 5,6-os nullás cukorral, meg 1,3-as kóma közeli állapottal. És az ilyen megmondja, jaj nem kell ám ráparázni, végülis nekik is csak 1+ év kellett mire összejött a gyerek. Miközben a kérdező egy hetet nem bír kivárni!

De igen, mi vagyunk a fotelhuszárok itt, nyilván!

Majd amúgy külön öröm lesz megnézni a szakorvos arcát jövőhéten, amikor közlöd, hogy amúgy megkezdted a terápiát háziorvosi javaslatra. 😆

2021. okt. 29. 14:36
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
Na, te is rettentő okos vagy 34es...én csak jókat rohogok a sok hulyesegen amit összehordtok😂 Főleg hogy az 1.3 vercukorszintem 14 éves koromban volt, a gyerekem meg 37 évesen rémes leletek mellett elsőre osszejott és azóta is makk egészséges😂😂😂😂😂
2021. okt. 29. 14:40
 36/44 anonim ***** válasza:
23%
Ja, és speciel az ország egyik legjobb endokrinologusahoz járok, pénzed se lenne rá, semmi baja, nem volt azzal, hogy a haziorvos felirta nekem a gyógyszert, hisz ugyanazt adta, sőt jól is tette mert el tudtam kezdeni szedni addig is, amíg kivartam hozzá a sorom. Jegyzem meg, ez NEM terhesen volt, nehogy ebbe is belekoss😂😂😂
2021. okt. 29. 14:42
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván rajtad kívül nyilván senki nem tud kifizetni egy jó endokrinológust. Micsoda privilegizált helyzetben vagy! :D
2021. okt. 29. 14:47
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
37-es, hagyd, én az utóbbi 5 évben egy kisebb új autó árát hagytam ott orvosoknál, de most megtudtam, hogy nem is volt rá pénzem. 😂
2021. okt. 29. 14:50
 39/44 A kérdező kommentje:

Igen benne van a pakliban, hogy csúnyán néz majd rám miért kezdtem el 1 héttel előbb. El fogom viselni. Jobban mintha tétlenül ülnék egy hétig.

A 2,7-es értékre nagyon sok orvos nem ír gyógyszert... Kértem másod- és harmadvéleményt. Várakoztam, nem jött be... Bíztam az orvosokban, de nem bántam meg. A pajzsmirigy is alattomos hiszen mindenkinek más gyógyszeradag mellett más idő alatt áll be a jó érték. Nem hiszem hogy az orvosaim rossz döntést hoztak, csak most nem sikerült.

2021. okt. 29. 14:55
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, T3, T4-ed milyen?
2021. okt. 30. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!