Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van? Egyaltalan nemertem!

Nikolett85 kérdése:

Most mi van? Egyaltalan nemertem!

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 3. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze fogalmam sincs a ciklus.hu minek húzott be keresztet, hogy volt ovu, mikor nem is volt...
2010. szept. 3. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, pedig még Aviva-tornát is csináltál.
2010. szept. 3. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, de még csak nemrég óta. 80 napos ciklusok után még ennek is örültem....:)néha van ilyen, állítólag minden nőnek, függetlenül a tornától, gyógyszerektől, egyebek.
2010. szept. 3. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt nem írtam, hogy baromi stresszes hónapom volt. Tuti amiatt nem peteérés.
2010. szept. 3. 12:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Es megjott rendesen a menszeszed? Akkor mar nekem sem lesz ovum?
2010. szept. 3. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
3 napig barna vérfolt volt. Nem mondanám rendesnek. Ez nálad nem biztos, csak azért írtam, hogy ez is előfordul, lehet, hogy neked is ez lesz, én is jól kiakadtam, de azóta rendesen jön meg. Mérd a hődet, még lehet késői peteérés, csak benne van a pakliban, hogy kimarad.:(
2010. szept. 3. 13:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszi
2010. szept. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!