Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz ha szerelmes vki akkor nemkiván enni sem? Mert én ugyvettem észre. És ha amiatt, egyáltalán miért, mert nemértem. :D?
Szia!
Ha kicsit tudományosabban akarjuk nézni, akkor szerintem azért van így, mert ugye van a vegetatív idegrendszer, ez szimpatikus és paraszimpatikus hatásokat okoz.
A szimpatikus akkor érvényesül, ha izgatott valaki, akár stressz, akár boldogság vagy bármi miatt (pl a szerelemnél is gondolom érzed ezt az izgatottságot :) ). Ilyenkor gyorsabb a szívverés, a légzés.. stb, viszont ilyenkor a szervezet szinte nem is képes emészteni, ( akkor hatékony az emésztés, ha a szervezet nyugodtabb állapotban van, nem termelődik annyi adrenalin..)
Szerintem ez ezzel lehet kapcsolatban.
Igazából nem tudom mikor vagyok szerelmes és mikor van az hogy nagyon oda vagyok egy lányért.
De volt hogy megláttam egy bizonyos csajt és görcsölt a gyomrom, tudtam hogy mikor beszélek vele, aznap alig bírtam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!