Az eredmények vajon cáfolhatják a görbét?
Szerintem ez a görbe nem rossz. Ez az ötödik hónap, hasonló görbékkel, előtte nem volt ciklusom gyakorlatilag. Most a 25. napon néztek hormonokat, és a TSH-m szerintem sok: 3,61 (mIU/L), májusban 1,8 volt.
Nem tudom a prolaktin 340 (mIU/L) -nel jó-e.
Szerintem végre a progeszteron elégséges, 32,08.
Tesztoszteron +-os lett 1,8-as értékkel, amit azért nem értek, mert pár hónapja 2,4 volt és azt nem jelölték, hogy van eltérés, a nőgyógyász sem mondta, hogy sok.
Lehet hogy a görbén nem látszik, hogy gond van? Volt már így valaki? (jövő hétre van időpontom most már endokrinológushoz)
Majd fog felirni Neked az endokrin doki gyógyszert, ami szépen beállitja a TSH-t.
Remélem, hogy nem ujult ki az endometriózisod, mert az nagyon befolyásolhatja az eredményt.
Sajna tudom, mert engem is laparoztak endometriózissal.
Tudomásom szerint ha a TSH szint beáll, akkor azzal együtt a többi hormon is helyreáll, az egyik legfontosabb szervünk a pajzsmirigy minden szervünkre kihatással van.
De ha jól fog müködni, akkor meglásd a baba is sikerülni fog.
Drukk+++++++++++++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!