Az eredmények vajon cáfolhatják a görbét?
Szerintem ez a görbe nem rossz. Ez az ötödik hónap, hasonló görbékkel, előtte nem volt ciklusom gyakorlatilag. Most a 25. napon néztek hormonokat, és a TSH-m szerintem sok: 3,61 (mIU/L), májusban 1,8 volt.
Nem tudom a prolaktin 340 (mIU/L) -nel jó-e.
Szerintem végre a progeszteron elégséges, 32,08.
Tesztoszteron +-os lett 1,8-as értékkel, amit azért nem értek, mert pár hónapja 2,4 volt és azt nem jelölték, hogy van eltérés, a nőgyógyász sem mondta, hogy sok.
Lehet hogy a görbén nem látszik, hogy gond van? Volt már így valaki? (jövő hétre van időpontom most már endokrinológushoz)
Nem baj, ha kérdezek? Az orrsprayt kétfélét is miért használod?
Mert az befolyásolhatja a nyálkahártyát.
Ja, ugyan az voltam.
Én is allergiás vagyok, használok orrsprayt. Kíváncsi vagyok mit mondanak rá.
Nagyon szép görbét csináltak neked, kár, hogy megjött.
Köszi, a görbém "normálisnak" tűnik, csak az értékek aggasztanak kicsit. Én is hallottam már, hogy a TSH alacsonyabb értéken "szükséges" a teherbeeséshez, bár láttam a papíromon ref.tartományon belül van ugyan...meg a tesztoszteron. Ugyanis, ha hízok, a hasamra, nem túl szép a bőröm, és elég erős a szőrzetem, bár lézerrel kezeltetem magam. Persze ez még nem biztos, hogy PCO, vagy bármi más, de eléggé tartok tőle. 31 vagyok, minél hamarabb ki akarom deríteni, rendben vagyok-e, 1 éve próbálkozunk már.
Majd megírom mit mondtak az orrspray-re.
köszi
TSH értéket 2 alá kell vinni, addig nagyon kicsi az esély a babásodáshoz ha esetleg sikerülne is az sajna vetéléshez vezethet.
Remélem mihamarább beáll a szinted és babás leszel drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!