Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az eredmények vajon cáfolhatjá...

Az eredmények vajon cáfolhatják a görbét?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez a görbe nem rossz. Ez az ötödik hónap, hasonló görbékkel, előtte nem volt ciklusom gyakorlatilag. Most a 25. napon néztek hormonokat, és a TSH-m szerintem sok: 3,61 (mIU/L), májusban 1,8 volt.

Nem tudom a prolaktin 340 (mIU/L) -nel jó-e.

Szerintem végre a progeszteron elégséges, 32,08.

Tesztoszteron +-os lett 1,8-as értékkel, amit azért nem értek, mert pár hónapja 2,4 volt és azt nem jelölték, hogy van eltérés, a nőgyógyász sem mondta, hogy sok.

Lehet hogy a görbén nem látszik, hogy gond van? Volt már így valaki? (jövő hétre van időpontom most már endokrinológushoz)

2010. szept. 3. 10:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha kérdezek? Az orrsprayt kétfélét is miért használod?

Mert az befolyásolhatja a nyálkahártyát.

2010. szept. 3. 10:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem baj, minden ötletet szívesen veszek. Allergiás vagyok, de nagyon. Gondoltam kipróbálom azt a recept nélkül kaphatót, de nem vált be, váltottam az eddig bevált, ám receptre kaphatóra.
2010. szept. 3. 10:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Viszont jó hogy mondod rá fogok kérdezni a nőgyógyásznál meg az endokrinológusnál is.
2010. szept. 3. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez egy teljesen gyógyszermentes hónap.

Ez pedig egy stimulált.

[link]

Szerintem nem rossz a görbéd. Komoly hormoneltérésed nincs, esetleg tényleg egy picit magasabb a TSH-d, ami egy babához kell, de az is normál tartományban van.

2010. szept. 3. 10:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Ja, ugyan az voltam.

Én is allergiás vagyok, használok orrsprayt. Kíváncsi vagyok mit mondanak rá.

2010. szept. 3. 10:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Arra is kíváncsi lennék, hogy az allergia mennyire befolyásolhatja a teherbeesést.
2010. szept. 3. 10:57
 7/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szép görbét csináltak neked, kár, hogy megjött.

Köszi, a görbém "normálisnak" tűnik, csak az értékek aggasztanak kicsit. Én is hallottam már, hogy a TSH alacsonyabb értéken "szükséges" a teherbeeséshez, bár láttam a papíromon ref.tartományon belül van ugyan...meg a tesztoszteron. Ugyanis, ha hízok, a hasamra, nem túl szép a bőröm, és elég erős a szőrzetem, bár lézerrel kezeltetem magam. Persze ez még nem biztos, hogy PCO, vagy bármi más, de eléggé tartok tőle. 31 vagyok, minél hamarabb ki akarom deríteni, rendben vagyok-e, 1 éve próbálkozunk már.

Majd megírom mit mondtak az orrspray-re.

köszi

2010. szept. 3. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Ez a második stimulált hónap, de már barnázom:(

[link]

Ez még szebb mint az előző.

2010. szept. 3. 11:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Oké, várom, hogy megírd!:))
2010. szept. 3. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:

TSH értéket 2 alá kell vinni, addig nagyon kicsi az esély a babásodáshoz ha esetleg sikerülne is az sajna vetéléshez vezethet.

Remélem mihamarább beáll a szinted és babás leszel drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

2010. szept. 3. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!