32. napon vagyok. Teszteljek?
Figyelt kérdés
Mostanában (májusi missed ab után) 30-31 napra jön meg, amúgy mindig rendszeres és 5 napig tart. Semmit nem érzek, azt sem, hogy meg akar jönni. A mellem érzékeny. Ha negatív lenne a teszt, mitől nem jön meg, ha nem is stresszelek ezen?2008. dec. 12. 12:46
1/6 anonim válasza:
igeen!
a qupido-t ajánlom,az a legérzékenyebb,már a nemvárt előtt 2-3nappal is kimutatja ha baba van a dologban.nem értek egyet azokkal,hogy a csalódás miatt nem tesztelnek.ha megjön,vagy ha negatív a teszt,mindkettő csalódás.aztán az ember úgyis izgul az egész ciklus alatt... :-)
tesztelj!
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én elmaradás utáni naon teszteltem Clear Blue-val és egyértelmű pozitív lett. Szóval szerintem nyugodtan.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,
akkor holnap reggel tesztelek.
2008. dec. 12. 15:25
5/6 A kérdező kommentje:
Teszteltem szombaton és + lett. Erre délután megjött. Szóval megint nem sikerült. :-(
2008. dec. 17. 09:59
6/6 anonim válasza:
Sajnálom. NE add fel. MOndjuk szerintem za fura hogy pozitív és megjött. Doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!