Tudom furán hangzik de csajok szerintetek köze lehet a teherbeeséshez?
2 éve próbálkozunk a babával.
Eddig körülöttem egyre többen teherbe estek elkezdem azon gondolkozni mi lehet annak az oka, hogy nekünk mért nem sikerül? Elkezdtük a vizsgálatokat, viszont pár napja azon gondolkodom mi köze a tornának a teherbeeséshez?
Egyre több helyen olvasom ezt és van is egy pár olyan ismerösöm aki elkezdett tornázni baba próbálkozás mellett majd kiderült, hogy terhes.
Jó oké tudom, hogy esnek teherbe :D
De most lehetséges, hogy valamilyen szinten ez is hozzá járul?
Illetve van ez az aviva torna is ami állitólag segít. Nem tudom mennyire lehet ezeknek hinni?
Normális válaszokat előre is köszönöm :)
25/N
Az aviva torna van egy igazi csoda, vagy hatalmas átverés. Merthogy olyat még nem lehetett olvasni/hallani, hogy valakinek ne segített volna.
Egyébként a mozgás (bármilyen) pozitív hatással van a hormonháztartásra, ami ha rendben van nagyobb az esély a terhességre. Ennyi az összefüggés.
Én elöször mindent káros szenvedélyt abbahagytam,cigi,kávé
Plusz a fog.gátlót, 1 évvel elötte
Elkezdtem sportolni,minden nap eljártam futni,és egyből sikerült nekünk
Tesómék érdekes,cigi,kávé,pia,nekik is egyből sikerült,sőt a kismama azóta is cigizik,..leszarja ha valaki látja,decemberben szül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!