Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom furán hangzik de csajok...

Tudom furán hangzik de csajok szerintetek köze lehet a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozunk a babával.

Eddig körülöttem egyre többen teherbe estek elkezdem azon gondolkozni mi lehet annak az oka, hogy nekünk mért nem sikerül? Elkezdtük a vizsgálatokat, viszont pár napja azon gondolkodom mi köze a tornának a teherbeeséshez?

Egyre több helyen olvasom ezt és van is egy pár olyan ismerösöm aki elkezdett tornázni baba próbálkozás mellett majd kiderült, hogy terhes.

Jó oké tudom, hogy esnek teherbe :D

De most lehetséges, hogy valamilyen szinten ez is hozzá járul?

Illetve van ez az aviva torna is ami állitólag segít. Nem tudom mennyire lehet ezeknek hinni?

Normális válaszokat előre is köszönöm :)

25/N

2021. okt. 23. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Az aviva torna van egy igazi csoda, vagy hatalmas átverés. Merthogy olyat még nem lehetett olvasni/hallani, hogy valakinek ne segített volna.

Egyébként a mozgás (bármilyen) pozitív hatással van a hormonháztartásra, ami ha rendben van nagyobb az esély a terhességre. Ennyi az összefüggés.

2021. okt. 23. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Testmozgás mindenre jó hatással van, így valószínű erre is. Mondjuk ha 2 éve nem sikerülne, én már biztos aviváznék, mit veszthetek alapon.
2021. okt. 23. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Ha tornázol -vagy konkrétan bármi mast csinálsz komoylabban- akkor a gondolataid nem nonstop a terhesség korul forognak, ergo nem stresszelsz rá és így nagyobb esélyt adsz a testednek.
2021. okt. 23. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
A torna (és minden más mozgásforma) jótékony hatással van a hormonháztartásra, kiegyensúlyozottabbá teszi azt. Ha eddig mozgásszegény életmódot éltél, akkor lehet tényleg segít már csak ennyi is. Természetesen vannak olyan betegségek, amiken ennyi nem változtat vagy nincsenek is ezzel összefüggésben, de az egészséged szempontjàból mindenképp előnyös elkezdeni.
2021. okt. 23. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy jótékony hatással van a mozgás és az egészséges életmód alapvetően, de nyilván csak ettől nem fog teherbe esni valaki. :)
2021. okt. 23. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én elöször mindent káros szenvedélyt abbahagytam,cigi,kávé

Plusz a fog.gátlót, 1 évvel elötte

Elkezdtem sportolni,minden nap eljártam futni,és egyből sikerült nekünk

Tesómék érdekes,cigi,kávé,pia,nekik is egyből sikerült,sőt a kismama azóta is cigizik,..leszarja ha valaki látja,decemberben szül

2021. okt. 23. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!