Kinek mennyi idő után és milyen technikával jött össze a baba?
Augusztus óta nem védekezünk semmilyen szinten. Eddig sikertelennek bizonyultak a próbálkozások. Nem szedek semmilyen vitamint, nem használok tesztet, nem mérek hőt, nem igazából nézem a peteérést.
Ki mit használt az általam felsorolt "segítségek" közül. Illetve ha nem mennyi időre jött össze a baba?
Szia.
Nekunk az elso baba elsore osszejott.
A masodik is elsore jott ossze de ő a 11.héten elment.
A műtet utan teljesen felborult minden. Tehat a 14.naprol a 22.napra csuszott az ovum. Nem is tudott megtapadni a baba.
Aztan 2 honap utan rendezodni latszodott mert vettem (gyakori kerdesen ajanlotta egy csajszi) Facelle ovu tesztet.
A 16.napon volt ovum. Ereztem is de a teszt is eros csikot mutatott. Szoval akkor voltunk egyutt a férjemmel.
Összejött a baba, most vagyok a 29.hétben.:)
A harmadik babánál is facelle tesztet fogok csinalni.
Mértem hőt is egy ideig de az maceras.
Naptarat is neztem de ha nem akkor van ovum akkor haszontalan😀
Szóval egy szó mint 100, én Facell ovu tesztet ajánlok. A lényege pedig annyi, hogy akkor pozitiv ha olyan eros a csik mint a kontroll csík.
Ezen kivul mindegyik masik negativnak szamit.
Fiam első hónap, lányom 3.hónap...
Szexelős technikával 🤦♀️
Nekem sajnos nem sikerült a “férjem elmegy bennem-szexelős” technikával a teherbeesés.😅
3 év után, lombikkal sikerült. 🙂
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem kell az ember porig alázni. Nyilván nem seggbe meg szájba élvezéstől várom a csodát....
Első honapban összejött.
Technika: kuki+nuni rakjukösszeamink van technika 2 naponta kb. 😀❤
Nagyon gonoszak ezek a kommentek, nem mindenkinek jön össze olyan hamar. Mi is május óta próbálkozunk, és az "alap" technikák nem voltak sikeresek eddig.
Egyébként nagyon kreatív tizedikként is leírni ugyanazt a gyenge poént.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!