Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után és...

Kinek mennyi idő után és milyen technikával jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Augusztus óta nem védekezünk semmilyen szinten. Eddig sikertelennek bizonyultak a próbálkozások. Nem szedek semmilyen vitamint, nem használok tesztet, nem mérek hőt, nem igazából nézem a peteérést.

Ki mit használt az általam felsorolt "segítségek" közül. Illetve ha nem mennyi időre jött össze a baba?

2021. okt. 18. 15:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Szia.

Nekunk az elso baba elsore osszejott.

A masodik is elsore jott ossze de ő a 11.héten elment.

A műtet utan teljesen felborult minden. Tehat a 14.naprol a 22.napra csuszott az ovum. Nem is tudott megtapadni a baba.

Aztan 2 honap utan rendezodni latszodott mert vettem (gyakori kerdesen ajanlotta egy csajszi) Facelle ovu tesztet.

A 16.napon volt ovum. Ereztem is de a teszt is eros csikot mutatott. Szoval akkor voltunk egyutt a férjemmel.

Összejött a baba, most vagyok a 29.hétben.:)

A harmadik babánál is facelle tesztet fogok csinalni.

Mértem hőt is egy ideig de az maceras.

Naptarat is neztem de ha nem akkor van ovum akkor haszontalan😀

Szóval egy szó mint 100, én Facell ovu tesztet ajánlok. A lényege pedig annyi, hogy akkor pozitiv ha olyan eros a csik mint a kontroll csík.

Ezen kivul mindegyik masik negativnak szamit.

2021. okt. 18. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

Fiam első hónap, lányom 3.hónap...

Szexelős technikával 🤦‍♀️

2021. okt. 18. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Szinte azonnal összejött, nálunk is a szexelős, férjem által bennem elmenős technikával 🤦‍♀️🤣
2021. okt. 18. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sajnos nem sikerült a “férjem elmegy bennem-szexelős” technikával a teherbeesés.😅

3 év után, lombikkal sikerült. 🙂

2021. okt. 18. 19:09
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

Nem kell az ember porig alázni. Nyilván nem seggbe meg szájba élvezéstől várom a csodát....

2021. okt. 18. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Miután a lombik babáink megszülettek és már nem foglalkoztunk a témával, akkor rögtön sikerült.
2021. okt. 18. 22:35
 17/22 anonim ***** válasza:
15%
Elsőre, szexelős technikával.
2021. okt. 19. 09:47
 18/22 A kérdező kommentje:
A sexelős technika nálunk sem marad ki.... Néha nem csak a fő kérdést kéne elolvasni, hanem a magyarázatot is.
2021. okt. 19. 12:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Első honapban összejött.

Technika: kuki+nuni rakjukösszeamink van technika 2 naponta kb. 😀❤

2021. okt. 19. 15:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyon gonoszak ezek a kommentek, nem mindenkinek jön össze olyan hamar. Mi is május óta próbálkozunk, és az "alap" technikák nem voltak sikeresek eddig.

Egyébként nagyon kreatív tizedikként is leírni ugyanazt a gyenge poént.

2021. dec. 26. 16:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!