Ma készült ez a terhességi teszt, de mivel rendszertelen a ciklusom, nem tudom pontosan, hogy a nem várt előtt vagyok 1 vagy 2 nappal , vagy a nem várt napján!? Mi a véleményetek a tesztről? Adhat némi reményt, hogy baba van a dologban?
2021. okt. 16. 07:45
11/32 anonim válasza:
Milyen hosszúak a ciklusaid? Hanyadik napon vagy?
12/32 A kérdező kommentje:
Köszi, Mindenképp akkor egy másik fajta tesztet fogok kipróbálni holnap vagy hétfőn! De inkább holnap 😄
2021. okt. 16. 08:45
13/32 A kérdező kommentje:
31-34 körül vannak és ma a 31. napon vagyok 🙂
2021. okt. 16. 08:46
14/32 A kérdező kommentje:
Tegnapi vérvételem eredményéből a progeszteron szintem 55 nmol/L. Ez esetleg nem tudom itt számít e valamit.
2021. okt. 16. 08:49
16/32 anonim válasza:
Ennél halványabb volt a tesztem.
Jelenleg mellettem visítozik 9,5 hónaposan:)
17/32 anonim válasza:
Mi a baj itt a válaszadókkal? Ez egy halvány pozitív. A halvány pozitív is pozitív. Szóval pozitív.
Az hogy megmarad-e az nem befolyásolja azt, hogy pozitív vagy nem.
18/32 anonim válasza:
Én komolyan elszoktam
gondolkodni rajta, hogy aki nem látja a halvány csíkokat, az milyen kőkori felbontású telefonról nézheti a képet?
Mert tényleg van ahol egyértelműen látszik halványabb csík is, szemmeresztgetős de látszik, mégis azt írják, hogy hómező, nem látnak semmit, abszolút negatív.
Aztán eltöprengtem, hogy a teljes rosszindulat vagy ennyire vakok vagy olyan telefonról nézik ami tényleg nem adja vissza és hómezőnek látszik…?
19/32 anonim válasza:
Ki írt itt hómezőt? Mindenki látja a csíkot, de ezen a képen egy szürke erős csík látszik valakinek, köztük nekem is. Egy ilyen erősségű tesztnek a színét is rendesen kellene látni. Ha meg a kérdegő látja a színét otthon, akkor nem értem a kérdés lényegét. Én nem azt kívánom, hogy negatív legyen, sőt. Remélem, hogy csak a kép csal. De azért mert valaki azt írja, amit lát a képen, még nem kell kiakadni.
20/32 anonim válasza:
Ez egy 25-ös erősségű legolcsóbb fajta teszt, nem értem az ilyen erősségű jelzést… van akinek 1 hónap után sem erősebb ez a fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!