Ma készült ez a terhességi teszt, de mivel rendszertelen a ciklusom, nem tudom pontosan, hogy a nem várt előtt vagyok 1 vagy 2 nappal , vagy a nem várt napján!? Mi a véleményetek a tesztről? Adhat némi reményt, hogy baba van a dologban?
2! Miért kell ilyen negatívnak lenni? Csináltál valaha tesztet úgy, hogy akartál babát? Ennyi erővel a szülésig ne igyon a bőrére.
Ez pozitív és kész. És igen, mindig van 1% a csalódásra, de az az 1% akár szülés közben is megtörténhet.
Örülni kell és szeretni az első pillanattól.
Ez nem pozitív. Ami olyan nagyon piros az a tesztcsík, a halvány rész pedig sokszor ennyire látszik negatív esetben is.
Nem negatív vagyok, és nem bántani akarom a kérdezőt.
Csinálj 2 nap múlva is egyet,szerintem az lesz a biztos! Én örülnék a tiédnek is ha nem csak egy csíkos lenne mindig ..
Halk gratula,vigyázz magatokra!
Szerintem is teljesen pozitív, gondolom van színe csak a fotón nem jön át.
Az x epil teszt nekem is pont ilyen halvány volt aznap amikor meg kellett volna jönnie, a facelle már szépen mutatta.
Még sosem láttam neagtív x epilt amin ilyen erősen látszott volna a második csík..
Valakiknek úgy látom nagyon fáj, ha másnak pozitív a tesztje :D
Az x-epil gagyi, nekem még akkor is ilyen volt ugyan abból a vizeletből amikor a facellen egyforma volt a két csík. Vegyél facellet a rossmannban :)
És itt van az én nemvárt napi tesztem
Szívhangja is van ennek a full negatív tesztnek ;)
Köszönöm a válaszokat vegyes véleményekkel is.
Második csík nem szürke, van egy kicsi halvány rózsaszín színe.
Nem is szeretnék előre inni a medve bőrére. Nem is azt vártam hogy mindenki azt írja, hogy ez biztosan pozitív. Csak kíváncsi voltam arra, Akinek esetleg volt hasonló tesztje hogy mi lett a végkifejlet.
Egyébként x epil tesztet használtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!