Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy petefészekkel is teherbe...

Egy petefészekkel is teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan anyuka, akinek sikerült egy petefészekkel is teherbe esni? Okozott nehézséget? 15 éves koromban kivették az egyik petefészkemet 2 ciszta miatt (teljesen elnyomták), és eléggé drasztikusan fogom fel a dolgot, miközben tudom, hogy nem vagyok egyedüli ember, akinek csak 1 petefészke van.

Mindeközben autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van papíron, tünetet, panaszt nem okoz, a vérképem jó, a hormonjaim még rendben vannak, de számítanom kell rá, hogy egy terhesség alatt rendszeresen figyelni kell.

Most hagytam abba a fogamzásgátlót, és úgy vagyunk párommal a babatémával kapcsolatosan, hogy ha jön, akkor jön, kimondottan nem tervezzük, de én rá vagyok görcsölve és figyelgetem, hogy na ugyan miért nem estem még teherbe, biztos meddő vagyok... :(

24/L

2021. okt. 14. 07:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom hogy lehetséges. Mint a férfiaknak is egy golyóval teherbe ejteni egy nőt 🙂

De mindenképpen azt ajánlom hogy kerss egy jó orvost. És a te esetedben én nem várnék 1 évet (ugye alap esetben ennyit kell) hanem úgy kB fél év után elmennék a dokihoz.

2021. okt. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!