Mitől lehet, hogy minden menstruáció előtt hányingerem van és szédelgek az autóban? Illetve vannak dolgok amiktől megundorodom. Más is érez így?
Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem, hogy ez az a hónap, és aztán csalódok!2021. okt. 8. 19:19
11/12 anonim válasza:
A szédülés baromi tipikus tünet, az pedig előidézi előbb-utóbb a hányingert (gondolj bele, sokan egy körhintán rosszul vannak vagy pörögj sokat, elszédülsz, esélyesen hányingered is lesz).
12/12 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is,egy hete szédülök émelygés,majdnem a kávé is visszajön,ma szinte ég a mellem... pár nap és megjön..
Elvileg a barátfűkapszula jó rá,én most szerzem be,remélem enyhülnek ezek a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!