Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy minden...

Mitől lehet, hogy minden menstruáció előtt hányingerem van és szédelgek az autóban? Illetve vannak dolgok amiktől megundorodom. Más is érez így?

Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem, hogy ez az a hónap, és aztán csalódok!

2021. okt. 8. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pms
2021. okt. 8. 19:20
 2/12 A kérdező kommentje:
A hányinger szédülés nem igazán tartozik közéjük ..
2021. okt. 8. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt van aki hány is!
2021. okt. 8. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Dehogynem tartozik… attól még, hogy nem kimondottan “tipikus” vagy te nem tapasztalatod gyakran, attól még azok. Szerintem te ezeket szimplán csak “beképzeled”, mert már nagyon szeretnéd, hogy sikerüljön. Ne görcsölj, tereld el a figyelmed és minden okè lesz. Hajrá!
2021. okt. 8. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Hogyne tartozna?!
2021. okt. 8. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
6. hét előtt nincsenek ilyen tünetek. Ezeket tipikusan beképzeled. Tudom, hogy iszonyú nehéz de próbálj meg ezekre a “jelekre” nem figyelni. Kitartás!
2021. okt. 8. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Pms. Én is ebben szenvedek😔
2021. okt. 8. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Sokan vannak akik hánynak is mensikor. Mivel a hcg-t leszámítva ugyan azok a hormonok dolgoznak csak másképp mint terhesen. Ennyi. Te érzékenyebb vagy. Ebből kiindulva terhesen vacakul leszel. Mielőbbi sikert kívánok.
2021. okt. 9. 05:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig így voltam vele. Állandóak voltak a reggeli rosszullétek, vagy hogy nem bírom elviselni a szagokat. Pl. az irodába belépve a kávé szagát. Egyik napról a másikra nem tudtam meginni, már a kollégáim is azt mondták tuti terhes vagyok.

Aztán most, hogy tényleg az vagyok, reggel az égvilágon semmi bajom nincs. 10-11 körül kezdődnek a rosszulléteim.

2021. okt. 9. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
PMS, Nekem is mindig ez van. Tegnap is szédültem, azthittem, most hátha összejött. Erre estére megjött. 4 éve lassan. Mikor sikerült (de elvetéltem), akkor csak a progi miatt fájt iszonyat a mellem. Semmi más nem volt.
2021. okt. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!