Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első terhességi jelek mik...

Első terhességi jelek mik voltak nálatok? Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom már sokan feltettek hasonló kérdést de sajnos én nem merem bele élni magam. Tavaly volt egy terhességem azt egyből megéreztem. Akkor a nem várt napjától nagyon görcsöltem és a melleim is nagyon fájtak.Az a baba sajnos nem maradt meg. Most csak néha enyhe görcsök vannak pedig 2 napja azt hittem meg is jön de semmi azóta sem. A melleim enyhén néha fájdogál de nem vészes. A nemvárt napja előtt haspuffadasom volt úgy mint szokott még ment is a hasam biztos voltam benne, hogy megjön de eddig nem úgyhogy bízom benne nem is fog és baba lesz. Szerintetek van rá esély? KB 3 napja késik de még nem szeretnék tesztelni. Ha járt már így valaki az írjon legyen szíves. A negatív kommentekbol nem kérek.
2021. okt. 2. 07:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem figyelgettem magam, mert a fogantatás és az elmaradó menstruáció időszakában épp egy kiadós gyökérkezelés sorozatra jártam a fogorvoshoz. Hirtelen tűnt csak fel, hogy jópár napja késik, de betudtam a stressznek, mert a hasam mindjárt megjövősen fájdogált. Aztán jött egy gondolat, amikor az újabb ülésre mentem vissza, hogy megint röntgenezni fognak és mi van ha azért késik, mert.. aznap délelőtt teszteltem pozitívat. Utólag vissza gondolva azokban a napokban el elkapott az öklendezés, de arra se gyanakodtam, azt hittem, szintén a stressz okozza a kezelés miatt.
2021. okt. 5. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!