Ma voltam ultrahangon. 14mm-es endometriumon kívül mást nem látott. 48.ciklusnapon vagyok. Volt 3 napig tartó maszatolasom 5nappal a nemvart napja után. Holnap megyek hcg vérvételre. Doki szerint egyértelműen terhes méhnyalkahartya. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 14:05
21/40 anonim válasza:
Azért volt csak maszatolásod, mert az nem rendes menzesz volt! Hormonzavarod van, ezért volt csak ennyi, illetve azért vastag a méhnyálkahártya is, mert nem volt normális menstruáció, nem vált le aminek le kellett volna.
22/40 A kérdező kommentje:
55.napon is voltam uh-n endometrium 15mm benne 2mm felritkulas. Ma 57.napon halvány pozitív terhes teszt....
2021. okt. 6. 16:07
26/40 anonim válasza:
Nemvart napjan halvány pozi. Azóta semmi. Negatív, de tuneteim vannak. Nem tudom
szept. 27. 16:10
Most akkor halvány pozitív vagy negatív volt a teszted 27-én? Ma október 7 van, ha az a teszt akkor pozi lett volna, akkor most olyan erős lenne a csík, majd leesne a tesztről.
Arról nem beszélve, hogy 29-én a vérvétel sem igazolta a terhességet. Miért reménykedsz még a lehetetlenben?
29/40 anonim válasza:
Ezek full negatív tesztek ráadásul dokinál is voltál, ennyi kesesnel lassan kiugrana a gyerek a hasadbol nem hogy ne lássák...
30/40 A kérdező kommentje:
Nyilván én se az előző ciklus eredmenyekent gondolom ezt a tesztet.
2021. okt. 7. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!