Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam ultrahangon. 14mm-es...

Ma voltam ultrahangon. 14mm-es endometriumon kívül mást nem látott. 48.ciklusnapon vagyok. Volt 3 napig tartó maszatolasom 5nappal a nemvart napja után. Holnap megyek hcg vérvételre. Doki szerint egyértelműen terhes méhnyalkahartya. Lehet baba?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 14:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
77%

Lehet elindult valami, csak nem maradt meg. Emiatt előfordulhat késés, maszatolás és vastag fal is. Majd holnap a hcg megmondja. Illetve gondolom vissza kell majd menned a nőgyógyászhoz is kontrollra.

Azért drukkolok!

2021. szept. 27. 20:15
 12/40 anonim ***** válasza:
64%

Negatív a teszt = nem vagy terhes.

És azért lehet vastag a nyálkahártya, mert nem volt ovulációd és a folyamatos ösztrogénhatástól megvastagodik.

2021. szept. 27. 21:01
 13/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért van még negatív teszt ellenére is reményem, mert közvetlen kornyezetben ia volt olyan akinek nem mutatta ki a teszt, mert a vizeletebe nem volt hozzá elég hcg, de a vérében igen. A nőgyógyász is mondta, hogy nem is tudom milyen gyakori ez...

2021. szept. 28. 07:35
 14/40 anonim ***** válasza:
71%
Aha, nagyon gyakori a negatív teszt, negatív uh melletti terhesség. Ne éld bele magad feleslegesen. Bocsi...
2021. szept. 28. 08:25
 15/40 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam, sőt. Csak ezt tartom furanak, hogy ő konkrétan kimondta hogy ez biztos, hogy terhes nyalkahartya.
2021. szept. 28. 08:54
 16/40 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem teljesen pozitív tesztem volt nemvart napján nem halvány. Rá 2 napra voltam orvosnál 13 mm-es méhnyálkahártyát látott. Azt mondta ez lehet baba de lehet menszesz előtt is ilyen vastag. Rá egy hétre megjött a menszeszem a tesztem már negatív volt , minden nap egy nagyon kevés vérzésem volt. Valami elindult de már az elején véget is ért 😕

Azért neked sok sikert kívánok majd írd meg mi lett az eredmény

2021. szept. 28. 08:58
 17/40 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanigy voltam mint te. Halvány pozitív teszt volt, rá egy hétre elkezdtem maszatolni, bementem a kórházba mert már volt egy missed abom. 14mm nyálkahártya, valószínű elindult valami de nem tudott meg tapadni rendesen. 2 nap mulva meg is jött rendesen. Szerintem valószínű meg fog neked is jönni, bár a remény hal meg utoljára, de szerintem ezt a hónapot engedd el, következő jó lesz!😊
2021. szept. 29. 13:32
 18/40 anonim ***** válasza:
4nap késéssel, halvány pozitív tesztekkel voltam dokinal ( előzmények miatt ) és nekem is 14mm volt. Nekem azt mondta ha pozitív akkor ez terhesség. 1 hét múlva kellett visszamennem, akkor már 3-4mm petezsak volt. ( egyébként nekem az eleje óta több mint egy héttel kisebb, majdnem kettővel )
2021. szept. 29. 17:15
 19/40 A kérdező kommentje:

Sajnos a hcg vérvétel negatív :( nincs terhessegre utaló jel.

Hétfőn megyek kontroll ultrahangra.

2021. szept. 29. 18:22
 20/40 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

De ne keseredj el nagyon, ha el is indult valami, azért nem maradt veletek, mert nem volt egészséges valószínűleg. Kitartást kívánok és mihamarabbi erős pozitív tesztet.

2021. szept. 29. 18:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!