Ma voltam ultrahangon. 14mm-es endometriumon kívül mást nem látott. 48.ciklusnapon vagyok. Volt 3 napig tartó maszatolasom 5nappal a nemvart napja után. Holnap megyek hcg vérvételre. Doki szerint egyértelműen terhes méhnyalkahartya. Lehet baba?
Lehet elindult valami, csak nem maradt meg. Emiatt előfordulhat késés, maszatolás és vastag fal is. Majd holnap a hcg megmondja. Illetve gondolom vissza kell majd menned a nőgyógyászhoz is kontrollra.
Azért drukkolok!
Negatív a teszt = nem vagy terhes.
És azért lehet vastag a nyálkahártya, mert nem volt ovulációd és a folyamatos ösztrogénhatástól megvastagodik.
Köszönöm a válaszokat.
Azért van még negatív teszt ellenére is reményem, mert közvetlen kornyezetben ia volt olyan akinek nem mutatta ki a teszt, mert a vizeletebe nem volt hozzá elég hcg, de a vérében igen. A nőgyógyász is mondta, hogy nem is tudom milyen gyakori ez...
Szia. Nekem teljesen pozitív tesztem volt nemvart napján nem halvány. Rá 2 napra voltam orvosnál 13 mm-es méhnyálkahártyát látott. Azt mondta ez lehet baba de lehet menszesz előtt is ilyen vastag. Rá egy hétre megjött a menszeszem a tesztem már negatív volt , minden nap egy nagyon kevés vérzésem volt. Valami elindult de már az elején véget is ért 😕
Azért neked sok sikert kívánok majd írd meg mi lett az eredmény
Sajnos a hcg vérvétel negatív :( nincs terhessegre utaló jel.
Hétfőn megyek kontroll ultrahangra.
Nagyon sajnálom!
De ne keseredj el nagyon, ha el is indult valami, azért nem maradt veletek, mert nem volt egészséges valószínűleg. Kitartást kívánok és mihamarabbi erős pozitív tesztet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!