Ha megtudnád hogy terhes vagy, de még csak kb egy hete tudod, és ilyen csomagokat pakolós (néha 100db-ot is) munkakörben kellene dolgozni, elvállalnád?
Szia!
Én amikor megtudtam, hogy babát várok, pékként dolgoztam. Ráadásul dagasztóként, ami egész napos talpalással és cipekedéssel, emeléssel járt. 3 hétig csináltam, míg teljesen biztos nem volt a terhesség, utána kiírtak táppénzre. Az emelgetés nem terhes nőnek való!Még baba nélkül is megterhelő munka! Én nem vállalnám el a helyedben. De persze te döntesz!
Koraterhesen pláne nem pakolunk.
Anyu szövőnő volt-onnan ment szülni, bátyám koraszülött lett, utána 5!!!! vetélése volt, majd 14 év múlva sikerültem én, addig elvetélt mindig.
Szia!
Szerintem a munkahelyeden ne mond el mert nem tudhatod kiben bízhatsz és ha olyan munkahely símán ki rakhatnak amíg orvos által nem bizonyított!Ha meg tudod beszélni a háziorvosoddal inkább irasd ki magad míg a nődoki nem erősíti meg a terhesség tényét!A régi időkről meg annyit,sajnos régen nem volt annyi stressz nem ettek annyi szemetet a nők és ezáltal egészségesebbek és ellenállóbbak voltak így egy terhességet is könnyebben megtartottak mint a mai nők!Annyi meddöség sem volt mint most az életkörülmények miatt!
Szóval én biztosan így tennék a helyedben ha már végre itt tartanék!!!
Vigyázz magatokra és boldog babavárást és persze Gratulálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!