Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Holnap műtik a...

Segítség! Holnap műtik a szemem, lehet probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A szemhéjamon és az alsó szempillasornál sajnos vírusos szemölcsök jöttek elő. Holnap lefogják műteni őket mert nagyon elszaporodtak és javasolt, engem is zavar mert sokat viszket. Viszont pár napja már késik, tesztet sajnos nem tudtam venni. Az lenne a kérdésem hogy ha esetleg terhes vagyok árthat e az erzestelenito a magzatnak amit kapok a szememhez? Vagy teljesen felesleges az aggodalom? Mindenképp meg fogom kérdezni azt aki műt, csak érdekel volt e valaki ilyen helyzetben és tudja e a választ.

2021. szept. 16. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt, ez csak helyi érzéstelenítés, csak a szemhéjadba jut, fogászatnál ugyanígy lehet érzésteleníteni terhesen is.
2021. szept. 16. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Lidokainnal nyugodtan erzestelenithetnek. De vegyél egy careblue tesztet, s az kimutatja már most ha az vagy. Ha pozitív jelezd a dokinak. Biztos ami biztos
2021. szept. 16. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Clearblue*
2021. szept. 16. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ha továbbra sem jelentkezik a menstruacio veszek tesztet mindenképp!

Pont a vérvételeknél tartok, hogy megnézzék mi lehet a probléma, el sem hinném ha nem jönne már meg! 😀

2021. szept. 16. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem árt, amikor még pozitív teszted sincs nincs összeköttetés a magzattal.
2021. szept. 17. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!