Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitsegetek kernem hormon...

Segitsegetek kernem hormon problemaval?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kulfoldon elek. Itt eleg rossznak mondhato az orvoslas,legalabbis a nogyogyaszat teren. Tegnap voltam a nogyogyaszaton. Mellekesen megjegyzem, hogy 3 hete kertem oda idopontot,elmondtam a problemam a telefonban,aztmondtak van ultrahang megneznek. Elmentem,de kb elkuldtek. Aztmondtak ott csak terhes nokkel es fogamzasgatlassal foglalkoznak,menjek a masik nagyvarosba! Elotte felhivtam a masik nagyvarost is,ahol aztmondtak hogy oda tartozom,ahol ugye tegnap is voltam. kertem hormon vervetelt,aztmondtak arra is h menjek a masik varosba! Kicsit kikeszultem,hogy ennyire nem foglalkoznak velem. Tudni kell h csak interneten keresztul ,v telefonon lehet idopontot kerni,tehat nem mehetek be csak ugy.

Abban szeretnem a tanacsotokat kerni,hogy milyen termeszetes gyogymodok vannak ,hogy rendbe tegyem a hormonhaztartasom?

Az elozo ciklusom 50 naposra sikerult,az azt megelozo 40-re. Barnaztam menzesz elott sokat es a peteeres tesztjeim is mindig pozitivak,tehat gondolom magas az lh a szervezetemben.

Szedek E vitamint es folsavat. Milyen vitamint szedhetnek meg,ami helyretenne? Esetleg milyen eletmodvaltas segithetne meg? Februarban hazamegyek,felkeresek egy klinikat.

Esetleg meg azon is gondolkodtam,hogy menjek be az ugyeletre,valami tuljatszott problemaval? Pl hogy nagyon gorcsol a mehem?

Nyaron nagt nehezen bejutottam a masik nogyagyaszatra,akkor nem kuldtek el,de 3(!!)honapot vartam arra h megnezzen a doki. Akkor mindent normalisnak talalt,cisztam sem volt.

Most is lehet,hogy ki tudnek harcolni egy idopontot 3 honap mulvara,de addig elkwzdhetnem rendehozni magam.

Esetleg tudtok valami tanacsot adni? Szeretnenk kisbabat,de szeretnek egeszseges lenni.

2015. dec. 23. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:

tehát rendszertelen a vérzésed?

mikor pozitívak az lh tesztjeid? Folyamatosan?

túlsúlyod van? szőrösödés?

2015. dec. 23. 07:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Nincs szorosodesem. A tesztek mindig pozitivak kb. Akarmilyet csinalok. 10-es a 25-os is az. Tehat majdnem egesz ciklus alatt pozik. Alapesetben 31 naposak lennenek.

Tulsuly. Haaat. Plusz kg van rajtam,amit ettol fuggetlenul is leakarok tornazni.65 kg vagyok es 160 cm. Bmi kalkulator szerint 49 kg lenne az idealis,de annyi nem akarok lenni. 55 kg-ig szeretnek lemenni,tehat igen,azert 10 kg-t fogyni szeretnek. Ez megoldhatna a problemat?

2015. dec. 23. 08:36
 3/9 mandiga ***** válasza:

Van rajtad felesleg, de nem túlsúlyos vagy. Én nem hinném, hogy a fogyás megoldaná a problémádat. Orvosra lenne szükséged, egy alapos kivizsgálásra.

Esetleg próbáld meg a cickafark teát. Az sokaknak segített. A ciklusodat rendbe teszi.

Minden hónapban pozitív az LH teszted? Nekem egy ilyen hónapom volt, és azután rendeződött.

2015. dec. 23. 10:52
 4/9 mandiga ***** válasza:
Még annyi, hogy görbét vezetsz? Ha nem, akkor szerintem kezd el, az is sok mindent elárul.
2015. dec. 23. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én hormontornát csinálnék a helyedben, aviva tornának hívják, netről tv-s interjúkból össze lehet ollózni a gyakorlatok egy jelentős részét, és fent van az is, hogy hányszor kell csinálni, mennyi ideig, stb.

Emellé a fehér cukrot, fehér lisztet, krumplit, és adalékanyagos kajákat (gyorskaják, félkész kaják, szárított- és konzervételek), el kellene hagyni az étrendedből. És persze mindent, ami ezeket tartalmazza: péksütik, üdítőitalok (cukrozott, nem házi gyümölcslevek is), tészták, stb.

Ez, meg a hormontorna együtt már elég is lenne a fogyáshoz és a hormonjaid rendbetevéséhez (de már egy szénhidrát-diéta is szerintem sokat segítene). Olvass utána ennek a tornának, rengeteg hormonális problémára jó, tapasztalatból mondom ezt is, és az étrendváltást is.

2015. dec. 23. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és van fenn róla rengeteg babás sikertörténet is.:) Hajrá!
2015. dec. 23. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek :)

Görbét még nevezetek,de el fogom kezdeni :)

A tornát mindenképpen kifogom próbálni. Az LH tesztjeim 2-3-4 naponta pozik,de mindennap nagyon erősek.

Helyreteszem magam,ha már itt sza..nak rám a dokik! Boldog karácsonyt nektek!

2015. dec. 24. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:

általában rendszertelen a mensesed? mindig így jön meg,hogy 50 nap,meg 40?

amikor 3 naponta pozitív az lh teszted akkor csinálj hcg tesztet is!

ultrahangon voltál?

2015. dec. 24. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudok ajánlani hormonszakértőt, aki skypeos konzultációt csinál (Angliában él, de magyar), nekem rengeteget segített, ha érdekel, írj privit, és megírom az elérhetőségét.

31hkm

2015. dec. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!