Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációs fájdalom a...

Menstruációs fájdalom a nemvart napján?

Figyelt kérdés

Nem jött meg pedig általában pontos ha nem is pontos korábban jön pár nappal.

Menstruációs hasi fajdalmam van

Tesztet nem csinálok csak ha már tutira nem jon meg

Nem fájdítom a szívem

2021. szept. 14. 08:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Soknak sikerül elsőre.Nem értem mi a francért nem tesztelsz?Ilyenkor nár tök mindegy h.reggeli vagy sem,kimutatja,ha terhes vagy!
2021. szept. 14. 10:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Csalódás miatt

Akkor már inkább jöjjön meg ha negatív

Ha meg pozitív 1 nap nem oszt nem szoroz

Arra voltam kíváncsi másnak is volt e már -pozitív teszt mellett ilyen tünet

2021. szept. 14. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
És ha itt azt irkaljak tuti terhes vagy akkor kevésbé csalódsz utána? Vagy tesztelj vagy engedd el a dolgot, de ez gyerekes. Sokaknak amúgy az első védekezés nélküli aktus felborítja a ciklust, sokszor van kémiai terhesség is , a késes sem jelent feltétlenül babát sajnos. Kétféle nő van, aki tényleg el tudja engedni es lazán egy hét késésnél tesztel és van aki ragorcsol, hanyingert hallucinal stb. Második típus jobban jár, ha vesz egy halom olcsó tesztet és megcsinálja ha úgy érzi, meg ez a belemagyarázás meg gyikes közvéleménykutatás többet árt a pszichédnek, mint egy nyamvadt teszt
2021. szept. 14. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért írok, mert szorítok neked.
2021. szept. 14. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is, veled vagyok!
2021. szept. 14. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok Nekem is holnap kellene megjönnie. Csak a melleim feszülnek, és nagyon fel vagOk puffadva (4napja) semmi más tünet
2021. szept. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!