Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció szerű fájdalom...

Menstruáció szerű fájdalom van még valakinek? Időjárás, méh növekedés,vagy baj is lehet? 27 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Nem gorcsnek mondanám, inkább nyilalás, húzódás szerű érzés,nem erős fájdalom,de kellemetlen. A baba is nagyon sokat és erősen mozgott ma(mondjuk amúgy is nagyon mozgékony). Emelt adagú magnerotot szedek, előzményekben van koraszülés (34 és 36 hét) . Ti bemennetek a helyemben sürgősségire?
2021. júl. 27. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy nyilalás, húzódás a méh növekedése miatt van. Ha többször is érzed egymás után, akkor az előzményeket tekintve én megnézetném. Jobb félni mint megijedni.
2021. júl. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!