Oldalt fekvés közben menstruációs fájdalom?
Figyelt kérdés
Az alhasamba folyamatosan érzem a lüktetést, mintha meg akarna jönni konkrétan. Oldalt fekve a derekamba, a medencémbe és a combomba sugároz.
Mehszáj nyílik vagy jósló vagy már valódi fájás lenne?
36hkm
2021. máj. 23. 18:28
1/2 anonim válasza:
Nekem így kezdődött a második szülésem. Konkrétan menstruációs fájdalommal. Az elején még csak enyhe, nem rendszeres, menstruációs görccsel konkrétan. Én rögtön tudtam, hogy az, mert nekem a jóslók inkább keményedéshez hasonlítottak, és nem menstruációs görcshöz. Kb. 4-5 óra alatt rendeződtek, és olyan 5 perces fájásokkal mentem kórházba, akkor már 6 ujjnyira ki is voltam tágulva. 3 óra múlva meg megszületett a lányom. Én is a 36. héten voltam. De mondom nekem a jóslók keményedések voltak, a szülés előtt meg menstruációs görcs. Könnyű szülést neked! Első baba?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen első baba, ezért vagyok totál bizonytalan.
Igen a jósló nekem is kéményedett illetve nem tartott sokáig, ez pedig bő 2 órája nem szűnik, mintha erősebb lenne.
2021. máj. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!