Mitől van az hogy erősödik az ovulációs teszt ( nem lesz egyforma a csík) és utána rögtön elkezd halványodni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 08:35
1/12 anonim válasza:
Vagy nincs ovulációd, vagy nem jó érzékenységű tesztet használsz.
2/12 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy nincs a nőgyogyászom mondta
2021. szept. 13. 11:46
3/12 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy nincs ovuláció...
Amúgy nekem sem volt teljesen ugyanolyan erős, utána halványodott. De én érzem is a peteérésemet minden hónapban, csak megerősítés miatt vettem. Voltam hormonális vérvételen is, az is kimutatta, hogy van peteérésem.
Próbálj erősebb érzékenységűt, én is 25-össel teszteltem, valszeg azért volt ez.
4/12 A kérdező kommentje:
Énis érzem én 20 illetve 25 -el probálkozok
2021. szept. 13. 14:15
5/12 anonim válasza:
Próbáld esetleg 10-es vagy 15-össel.
Én még nem tettem, 2 db 15-ös van otthon, azzal nem is tudom elkapom-e a csúcsot. Majd akarok még rendelni, csak a hónapban párom megy spermavizsgálatra, sajnos a termékeny időszakomra kapott időpontot, szóval ott 3 napot ki kell hagynunk, emiatt mindegy igazából, ha pont akkor lenne ovum :/
6/12 A kérdező kommentje:
Nem kapok sem 10-est sem 15 - öst
2021. szept. 13. 18:37
7/12 anonim válasza:
Rossmannos facelle is azt hiszem 10-es. 5 db-os 2000 ft. Én nem használtam de sokan dicsérik.
8/12 anonim válasza:
A rossmann Facelle 25-ös! A dobozán nincs rajta, de a használatiján igen!
9/12 A kérdező kommentje:
Nem magyarorszagon elek!!
2021. szept. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!