Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30 felett ha abbahagyom a...

30 felett ha abbahagyom a fogamzásgátlót mennyi esély van rá hogy rögtön terhes leszek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szia!Ki tudja ezt?Lehet már szinte azonnal,de az is lehet,hogy csak hónapokkal később,mert a fogamzásgátló miatt idő kell míg helyreáll minden.Menj el nőgyógyászhoz teljes kivizsgálásra
2021. jan. 6. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Ezt senki sem tudja megmondani.
2021. jan. 6. 19:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából mi azzal számoltunk hogy pár hónap kell neki, de nyilván ha rögtön összejön se fogunk kétségbe esni😃
2021. jan. 6. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Akarmikor. Nyilvan vannak olyanok akiknek fogamzasgatlo utan ossze vissza jon meg a menstruaciojuk. Nekik nyilvan nehezebb azokban a honapokban teherbe esni.

En spec ugyanugy menstrualtam mint fogamzasgatloval. Napra pontosan megjott a mensim, es utana is 28 napra folyamatosan.

Semmilyen mas panaszom sem volt az abbahagyas miatt.

Szoval azonnal is teherbe lehet esni akar, de az is lehet hogy honapok kellennek neki.

Viszont ez alkati kerdes is. Eleve fogamzasgatlo ide vagy oda, vannak olyan nok akik 1 honap alatt teherbe esnek, van akiknek meg kell ket ev.

Es hogy mennyi eselye van? Gondolom nem 2 honapja szedsz fogamzasgatlot 30 evesen, illene tudni a hatasat. Bele van irva a betegtajekoztatoba, hogy antibio pl ha kiuti a hatasat, vagy egy tartosabb hasmenes, egy kihagyott szem, mar akkor sem ved a foggatlo, es akarmikor teherbe eshetsz. Nem egy foggatlos bebivel mentek mar a nok abortuszra. Szoval emiatt nem igazan kell aggodnod.

2021. jan. 6. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Azt jól tettétek.Mármint hogy pár hónapot rászámoltatok.Sok sikert!
2021. jan. 6. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Passz...34 voltam, amikor 10 év után abbahagytam a fogamzásgátlót. A második hónapban terhes lettem ikrekkel.
2021. jan. 6. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

Bem vagyunk jósok

32 évesen szoptatás miatt ciklus nélkül simán az első hónapban sikerült

2021. jan. 6. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt senki nem tudja megmondani. De átlagban hamarabb teherbe esnek a nők rögtön a letetel után. Állítólag.. Én szeptemberben tettem le, következő év márciusában terhes lettem.
2021. jan. 6. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Júniusban tettem le azóta sincs baba...
2021. jan. 6. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!