Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovu teszt ciklus 23....

Pozitív ovu teszt ciklus 23. napján?

Figyelt kérdés

A ciklusaim 30-32 naposak.

Szurkált a hasam, puffadok, teljesen olyan érzésem volt, mint amikor ovulálok. Nem hagyott nyugodni, volt még itthon egy ovu tesztem és pozitív lett délután.

Mi történt, felborult a ciklusom? Mert ez már nagyon nem a ciklus közepén van, tehát ez azt jelenti, hogy most kb. 37 napos lesz?? Miért lehet, hogy az lh szintem mostanra lett ilyen magas? Bajt jelezhet?? Ha most még együtt leszünk, lehet ideje a babának beágyazódni vagy ez valami álpozitív eredmény és lehet PCOS?

Tudom, orvos, de ismerjük, hogy magánba is alsó hangon egy hét, mire kapsz időpontot, tapasztalatok érdekelnek.

tegnap 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lesz ideje, mert ovutol eltelt napok száma az fix, így ha 23 nap van ovu, ugyan úgy 14napja van mint ha pl a 14.napon van ovud.

A 14 az átlag ovu után, nekem 15 nap, neked lehet 12 vagy 16 ezt te tudod.

tegnap 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!