Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély hogy 2 hónappal...

Van rá esély hogy 2 hónappal az aktus után az orvos hüvelyi utrahangal nen lát semmit és az aktus után 3 hónappal negatív az x epil tescos test?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 16:58
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Ekkora baj hogy engem ez bánt és megkérdezek valakit hogy hátha tud valami megnyugtatót mondani.
2021. szept. 6. 18:21
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki elmondta az igazat.

Nevetséges az egész kérdés, egyszerűen nem normális.

Ha te azt olvasod, hogy "pároltam a csirkemellet 2 órát, aztán 2 órára beraktam a sütőbe 220 fokon, aztán a biztonság kedvéért megpirítottam egy serpenyőn, 150 volt a belső hőmérséklete hőmérővel... SZERINTETEK LEHET HOGY NYERS?"

ezt te komolyan tudnád venni??

2021. szept. 6. 18:29
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent ez az egesz tenyleg szomoru... Beteg vagy,mi pedig nem vagyunk szakemberek. Kb annyit er,mintha anorexias lennel,kiposztolnal kepeket magadrol,hogy kover vagy e,mert annak latod magad. Hiaba mondjuk,hogy nem vagy az, a baj a fejedben van mindket esetben. Szakember!! (Ha pedig kamu vagy,eskuszom nem ertem mire jo ez😅)
2021. szept. 6. 18:34
 44/49 qkker1 ***** válasza:

"Ekkora baj hogy engem ez bánt és megkérdezek valakit hogy hátha tud valami megnyugtatót mondani."

Baszki, kismilliószor leírtuk, hogy nem vagy terhes, csak te nem fogod fel a selejt agyaddal!

2021. szept. 6. 19:12
 45/49 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de ha az ultrahangnak, vértesztnek nem hiszel, erre most mit lehet mondani?
2021. szept. 6. 19:28
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Mivel lehetne megnyugtatni?

Menj el abortuszra

Ja, ne, mert néha az sem sikerül és mégis terhes maradsz

2021. szept. 6. 19:43
 47/49 A kérdező kommentje:
3 hónap után elég nehéz lesz arra menni.
2021. szept. 6. 19:58
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Vicc nélkül. Keress fel egy orvost, de ne nőgyógyászt hanem egy pszichológust vagy pszichiátert, és ezt most mindenfelé rosszindulat nélkül írom
2021. szept. 6. 20:20
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ő egy troll, kamu kérdéssel. Vagyis őszintén remélem… Nem tudom felfogni, hogy valaki tényleg ennyire ostoba?! Vagy tényleg pszichésen beteg?! De egyik esetben sem kellene a kérdezőnek nemi életet élnie! Ez az egyetlen tanàcs a pszichiáter felkeresésén kívül, amit megfogadhatna!
2021. szept. 6. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!