Van rá esély hogy 2 hónappal az aktus után az orvos hüvelyi utrahangal nen lát semmit és az aktus után 3 hónappal negatív az x epil tescos test?
Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 16:58
21/49 anonim válasza:
3 hónappal aktus után 12hetes terhes lennél. Akkor genetikai uh van,vagyis nemhogy valamit,hanem konkrétan a baba mindenét látná az orvos,és nem hüvelyi,hanem sima hasi uh-val.Eddigre látszik,hogy megvan-e keze,lába,agykamrák,belső szervek,orrcsont.Ha semmit nem látott,akkor 1000% hogy nem vagy terhes.
22/49 anonim válasza:
Biztosan nem, el kell eztengedned vagy be fogsz csavarodni.
23/49 anonim válasza:
Lencsefőzeléket főztem holnapra. Finom lett.
24/49 anonim válasza:
Megkockáztatom,hogy egy 3hónapos terhességet még egy laikus is megállapít ultrahang segítségével,ugyanis akkor már baba formája van a magzatnak.Persze azt nem mondom,hogy megállapítja azt is hogy rendben van e minden,de azt hogy van baba vagy nincs,azt igen.Ha a képzett nőgyógyász azt mondta hogy nincs, akkor nincs.
25/49 anonim válasza:
A kommentek csakis a te érthetetlen hozzáállásod miatt “gúnyosak” Kérdező! Ez már kb.a 3.ugyanilyen kérdésed, nem tudom, hogy ennyire terhes akarsz lenni vagy pont, hogy nem, de ez beteges és engedd el, nem vagy! Ennyi idő után az UH és a teszt sem hazudik! Koncentrálj a következő hónapra!
26/49 anonim válasza:
Kérdező, ugyanaz vagy, aki két éve vitte itt így végig a "terhességet" ?
Mikor 7 hónappal a szex után is lapos hassal, negatív ultrahanggal féltél a terhességtől? Hetente kérdezgetett ugyanígy valaki majdnem a szülés várható időpontjáig.
De ő félt tőle, nem terhes akart lenni. Mondtuk akkor is, hogy aki ennyire fosik ettől, ne szexeljen.
27/49 A kérdező kommentje:
Rettegek a terhességtől még az igaz. Közben megjött már 3x. Most csináltam egy tesztet reggeli vizeletből, igaz hogy tescos x-epil nemtudom mennyire megbízható de mind a kettő negatív lett. 15-16-dikán kéne hogy megjöjjön de a mellem még nem kezdett el fájni és ez a fura.
2021. szept. 6. 11:12
28/49 anonim válasza:
Menthetetlen vagy… negatív a teszted, a mensidig meg még van durvàn 1 hét, majd elkezd fájni. De tényleg nem fogod fel, hogy mennyire értelmetlen, amin aggódsz?! Nagyon szépen kérlek, amíg fejben ilyen szinten éretlen és beteg vagy, addig ne élj nemi életet!
29/49 A kérdező kommentje:
Nemtudom mennyire megbízható ez a tescos x-epil azért nem vagyok megnyugodva.
2021. szept. 6. 11:42
30/49 qkker1 válasza:
Ennyire fosol, akkor ne dugjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!