Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességnél előfordulhat a...

Terhességnél előfordulhat a legelején iszonyú szájszárazság? Sokszor már annyi folyadékot iszom, hogy szét tudnék durranni, de még mindig szomjas vagyok. (Még csak bízom abban, hogy babás vagyok, tesztelni nem teszteltem. Majd hétvégén)

Figyelt kérdés
3-án nem vártam, de jött. Igaz, más volt mint szokott. Egyelőre éppen ezért nem tesztelek, viszont nem értem, hogy mi ez a tünet. Cukros nem vagyok.
2008. dec. 10. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jellemző tünet. Nem ettél pörköltet, vagy sósabb ételeket?
2008. dec. 10. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Eléggé változatosan étkezem.
2008. dec. 10. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én most vagyok 5 hetes és nagyon kivan száradva a szám.De szerintem csak a sok sós ételektől,mert szörnyen kívánom.Azért csinálj egy tesztet.Drukkolok!
2008. dec. 10. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez igenis jellemző tünet! A folyadékigény baromira megnő!

Most már nyugodtan tesztelhetsz!

Jó esélyeid vannak!

A vizet kívánod? Vagy egyéb italokat? A víz a jellemző ilyenkor.

2008. dec. 10. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:
És ráadásul jó nagy pattanásaim is lettek, eddig nem volt ezzel gondom.
2008. dec. 11. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
teszteltél azóta?
2008. dec. 17. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!