Nekem e hónap 12-én volt meg és nagyon fáj a mellem mint az izomláz, és a derekam is a méhem meg a petefészkem szur. És a mensim csak 2 napig volt meg. A hőm meg párnapja 37.1. Szereintetek ez jó? Hogy babás legyek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 15:36
1/12 anonim válasza:
Ha 12.-én volt mensid, akkor 28 napos ciklust feltételezve 26.-a körül lehetett peteérésed. Ha hosszabb a ciklusod, akkor akár ma is lehet :-)
2/12 A kérdező kommentje:
De szerinted lehetek akkor babás? És neked milyen tapasztalataid vannak?
2010. aug. 30. 15:58
3/12 anonim válasza:
nekem is 12.-én jött meg. Ha minden igaz 9.-é nem kell megjönnie. Nekem is fáj a derekam mintha megakarna jönni, de nem hiszem, hogy ez tünet lenne, a naptár szerint holnap lesz beágyazódás ha sikerült.Legyél türelmes, tudom hogy nehéz, nekem is az, de nekem az előző hónapban késett 2 napot, volt 2 halvány pozitív tesztem, aztán megjött. Remélem ebben a hónapban sikerült a "tesó gyártás":) szurkolok neked is
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem, hogy neked akkor tényleg össze jött! Szeretnék nagyon babát! Tudnátok nekem segíteni, hogy kell görbét csinálni?
2010. aug. 30. 20:15
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Sziasztok ! Csatlakozom nekem 14-én volt meg és 9.-re nem várom. Melleim nagyon fájnak a hasam is szinte állandó jelleggel mégis úgy gondolom ez még messze nem lehet a baba bár ha egészébe veszem a dolgot szerintem ez a hónap is sikertelen lesz. Valahogy nem hiszek már benne hogy valaha is sikerulhet még. Drukkolok nektek hogy baba legyen. Írjatok mit éreztek hogyan alakulnak az elkovetkezo napok-hetek. Olyan jó valakivel megosztani!
7/12 A kérdező kommentje:
Szia! Ne keseredj el, nálad is biztos össze fok jönni! Nekem nagyon furcsa, nekem nagyon sok olyan tünetim vannak amik elötte nem voltak. Szerinted ez hülyeség? hogy minhta a méhem egy tojást éreznék? Vagy annyira szeretnék egy babokát, hogy már bemesélem magamnak
2010. aug. 31. 10:28
8/12 anonim válasza:
Én is csatlakoznék ha nem gond.Nekem 12.-én kellett volna megjönnie,de semi.a mellem nekem is fáj.Tegnap görcsölgettem,ennyi.1 hete hányingerem van,és mindig tiszta álmos vagyok.Valamelyik nap már tesztelni fogok.Eddig azért nem csináltam meg,mert nem akarok csalódni.
9/12 A kérdező kommentje:
Én is azért nem csináltam mert lehet, hogy csalódnék! Mert már sokat csalódtam! Én is majd 2-án fogok tesztet csinálni.Szerintetek az első vizeletből csináljak? És neked pontosan milyen tüneteid vannak?
2010. aug. 31. 10:37
10/12 anonim válasza:
Na igen ! Én a tojást buboréknak szoktam mondani mintha oklomnyi nagyságú buborék lenne. Érdekes érzés de nekem ezidáig sajnos nem jelentett babát mindíg becsapott a testem. Hajlamos vagyok már tuneteket is produkálni. A homérsékletemet meg csak ritkán mérem mivel egész a menzi napjáig 37 korul mozog stabilan fennt van aztán puff leesik és aznap jon a csalódás. Sok kudarccal teli hónap után már nem is tudom hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!