Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedtetek terhesseg előtti...

Szedtetek terhesseg előtti vitamint?

Figyelt kérdés

Készültétek bárhogy a fogantatásra?

Teákkal vitaminokkal étrend stb vagy csak magában az ősi módszerrel? Ami nyilván a legfontosabb. De érdekel azért ki hogy állt neki a tervezéshez.

Nyilván jönnek majd a kommentek akiknek elsőre sikerült minden segítség nélkül és majd tanácsoljak az agyba bújást. Igen köszi azt a részét is ismerem ;)

2021. aug. 29. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Femibion 0-t, D-vitamint és Magnéziumot szedtem már a tervezett teherbeesés előtt 2 hónappal. Biztos, hogy nem a vitaminoktól, de elsőre összejött a baba. 19 hetes vagyok, egészségesek vagyunk.
2021. szept. 2. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Felkészülési időszak alatt végig ettem a gyógyszertárat, a homeopatikus összes vitamint meg isten tudja hogy még mit. Aztán 2 hónapos angol zellerlé kúra alatt lettem terhes (K-, C-, B6 vitamin, kálium és folsav van benne), terhesség alatt Femibiont szedtem, mióta megszültem csak egy általános nők számára kialakított vitamint szedek. Frász se tudja hogy a zellernek köze van-e a teherbe eséshez, de 3 év próbálkozás után akkor lettem terhes (és maradt is meg a kicsi) amikor 3 dl friss zellerlevet ittam minden reggel.
2021. szept. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!