Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedtetek terhesseg előtti...

Szedtetek terhesseg előtti vitamint?

Figyelt kérdés

Készültétek bárhogy a fogantatásra?

Teákkal vitaminokkal étrend stb vagy csak magában az ősi módszerrel? Ami nyilván a legfontosabb. De érdekel azért ki hogy állt neki a tervezéshez.

Nyilván jönnek majd a kommentek akiknek elsőre sikerült minden segítség nélkül és majd tanácsoljak az agyba bújást. Igen köszi azt a részét is ismerem ;)

2021. aug. 29. 16:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Igazság szerint felek a vitaminoktól. Trimeszter gravida társai

Olyan rémalmokat mesélnek a kismamak akik próbálkoztak

Volt aki kórházba között ki

Nem tudom mi van ezekbe...

2021. aug. 29. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha nincs alapbetegséged, ami miatt pl diétáznod kéne, elég folsavat, d vitamint, c vitamint szedni, de nem kifejezetten terhes vitamint, ha ennyire tartasz ezektől.
2021. aug. 29. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Valaki kórházba került a terhes vitaminoktol? Ilyet még soha nem hallottam.

Mitől félsz? A vízben oldódó vitaminokat kipisiled, ha túl sok. Csak a zsírban oldodó vitaminokra kell odafigyelni.

Létezik feminbion 0 pont a próbálkozós időszakra, de igazából a legfontosabb a folsav vagy B vitamin komplex.

2021. aug. 29. 17:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Trimeszter szervi gyulladást okozott több embernel pl vannak ilyen fórumok ahol beszámolnak róla
2021. aug. 29. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nagyon nagyon ritka, hogy terhes vitamintól valakinek baja lesz, az előnye viszont egyértelmű. Én folsavat szedtem, premenst mert gyógyszer abbahagyása után borzasztó pms-em volt d és c vitamint. Én figyeltem a sportra és a táplálkozásra. Szerintem nem kell terhes vitamint szedni előtte és én terhesség alatt is egy nagyon laza vitamint szedek. És még valami. Mi megpróbáltunk úgy hozza állni, hogy oke gyereket akarunk de a próbálkozás is jó. Életem legjobb együttlétei voltak. Elsőre összejött. Sok sikert nektek :)
2021. aug. 29. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Folsav helyett folátot szedtem mert a szervezetem nem tudja hasznositani a folsavat. B komplex, D vitamin is fontos, valamint en szedtem omega 3 at is masodik trimeszterben. De nem kismama vitamint vasaroltam hanem megbizhato helyröl rendeltem olyan vitaminokat amik jol fel szivodoak. Vitaminbol se mindegy milyet veszel, csak akkor ér valamit ha jol hasznosulo az össze tétele. Van a youtubon egy video sorozat is erröl.
2021. aug. 29. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Nekem is van ismerősöm aki májgyulladást kapott a vitaminoktól. Több hét kórház majd koraszülés lett belőle.
2021. aug. 29. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
En csak a, jutavit vitaminjat szedhettem mert pajzsmirigyes vagyok és abban nincs jód. Hamar abba is hagytam, iszonyatos farkasetvagyat, csinált, 15 percet nem bírtam kb ki evés nélkül, konkrétan oklendeztem az éhségtől.
2021. aug. 29. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Femibiont szedtem, D-vitamint, teákat ittam, IR-re, Pm-re szedtem a gyógyszert, Mio-Inozitolt ittam, szóval sok mindent, és nem lett bajom. :)

Érdemes folátot szedni folsav helyett, mert nagyon sok mindenkinek nem tudja hasznosítani a szervezete a folsavat.

2021. aug. 29. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Alapvetően megéri,simán vitaminokat is szedni lehet.Vas,B,C,D vitamin,Kálcium,Magnézium,Omega-3 és Omega-6 zsírsavak alapvetően is szükségesek a szervezetnek,ha előre elraktároz a szervezeted belőle abból is csak hasznod származik.Nem visel meg annyira a terhesség.Minden vitaminodat a 9 hónap alatt viszi a baba a fejlődéshez,ha nem a babavárás alatt pótolod az esetleges hiánykészleteket tényleg nem lesz baj a vérvételeken sem.:)
2021. aug. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!