Helo Nem használtam még ovu tesztet. Ez pozitívnak számít? (Ma van a 11.napom) És ez alapján, mikor kellene együtt lennünk? Ha jól sejtem meg nem pozi, mert nem egyforma erős? Facelle a márkája.
Ez a mai:
Sajnos most nincs itt a többi, de határozottan halványabb mint tegnap meg tegnapelőtt. Akkor ez azt jelenti, hogy ma lesz ténylegesen az ovuláció vagy lehet, hogy ma hajnalban volt? Valahol azt olvastam általában kora reggel van.
Általában a pozi ovu teszt után 12-36 óra múlva van tüszőrepedés
Nekem ez ugy alakult múlthéten,hogy szerdán este volt pozitív,és másnap reggel,csütörtökön már megtörtént a tüszőrepedés,éreztem,és aznap este,már negativ volt a teszt
Szóval nekem 12 óra múlva megtörtént
Sajnos nem jött össze :(
Lehet valamit rosszul csináltam, biztam benne ha nézem az ovut összejön
Nekünk úgy is kellett pár hónap, ovu előtt 2 nappal voltunk együtt abból sikerült.
Volt még 2 terhességem az egyik 3-4 nappal előtte a másik 2-3 nappal előttiből jött össze, sajnos a végére nem jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!