Helo Nem használtam még ovu tesztet. Ez pozitívnak számít? (Ma van a 11.napom) És ez alapján, mikor kellene együtt lennünk? Ha jól sejtem meg nem pozi, mert nem egyforma erős? Facelle a márkája.
2021. aug. 28. 18:09
2/18 anonim válasza:
Nekem volt hogy ez volt a pozi másnap már halványabb volt,de olyan is volt hogy erősebb lett. Ha ma együtt vagytok az a tuti, nekem álltalában 2- 3 nappal + előttiből sikerült.
3/18 anonim válasza:
Nézd,nekem ilyen volt a pozi
De szerintem ez még nem pozitív,de ahogy az előző irta,lehet holnap erősebb lesz,vagy halványabb
Az a biztos,hogy ma is legyetek együtt
Én is most használtam ilyen tesztet elöször,hát kiváncsi leszek
4/18 anonim válasza:
Utolso neked a pozi teszt hany percen belul latszodott? Mert minnel tobbet varok nekem annal erosebb volt…
5/18 anonim válasza:
Kb. már másfél perc után ilyen volt,nem erősödött tovább
Az a valós csik,ami 3 percen belül kijön,vagyis én a tájékoztatóban ezt olvastam
7/18 A kérdező kommentje:
2021. aug. 29. 16:15
8/18 A kérdező kommentje:
2021. aug. 29. 16:25
9/18 anonim válasza:
6os vagyok. Szerintem halvanyabb.
10/18 anonim válasza:
3#vagyok
Szerintem is halványabb
Tegnap voltatok együtt?
Ettől függetlenül ma is legyetek együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!